kädet yhdessä

Yhteisöllisyyshanke

Yhteisöllisyyshanke on erityisesti nuorille aikuisille, perheille ja työikäisille suunnattu projekti, joka tuottaa uudenlaista yhteisöllistä toimintaa. Hankkeen keskiössä on rento iltamessu, joka toteutetaan yhdessä seurakuntalaisten kanssa.  Musiikista vastaa Anu Neuvonen & House Band.

Keväällä 2021 järjestetään kolme "testimessua" joiden perusteella päätetään, millaisia messuja syksystä alkaen ryhdytään järjestämään. Messu ovat su 31.1., su 14.3. ja su 11.4. aina klo 17 Keskuskirkossa. Messun aikana lapsille on omaa ohjelmaa ja messun jälkeen Kirkkopuiston srk-kodissa on tarjolla iltatee.

Tervetuloa mukaan! Jos haluat tulla mukaan suunnittelemaan ja tekemään messuja, ole yhteydessä Saara-Maria Jurvaan.

KORONAHUOMIO: Kokoontumisrajoitusten vuoksi ensimmäinen messu on jumis, johon voi osallistua seurakunnan YouTube-kanavan kautta.

Yhdyshenkilö:
Saara-Maria Jurva