kädet yhdessä

Yhteisöllisyyshanke

Yhteisöllisyyshanke on erityisesti nuorille aikuisille, perheille ja työikäisille suunnattu projekti, joka tuottaa uudenlaista yhteisöllistä toimintaa. Hankkeen keskiössä on rento iltamessu Keskuskirkossa, jonka seurakuntalaiset suunnittelevat ja toteuttavat. Messun aikana lapsille on omaa ohjelmaa: pienille sakastissa ja kouluikäisille Narnialla. Lapset palaavat kirkkosaliin ehtoolliselle. Musiikista vastaa Anu Neuvonen & House Band.

Syksyllä 2021 järjestetään kerran kuussa iltamessu ja kaksi kertaa kuukaudessa yhteisöilta. Yhteisöiltojen päivät ja ajat näet tämän sivun alalaidasta sekä tapahtumakalenterista. Messujen ajankohdat ovat seuraavat:
su 12.9. klo 17

su 3.10 klo 10 (huom. yhteisöllisyyshanke mukana järjestämässä klo 10 perhemessua)

su 7.11. klo 17

su 5.12. klo 17

Jos haluat tulla mukaan suunnittelemaan ja tekemään messuja, ole yhteydessä Saara-Maria Jurvaan tai liity Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/378440423222727

Yhdyshenkilö:
Saara-Maria Jurva