kädet yhdessä

Yhteisötoiminta

Yhteisötoiminta on erityisesti nuorille aikuisille, perheille ja työikäisille suunnattu, uudenlaista yhteisöllistä toimintaa. Hankkeen keskiössä on rento iltamessu, Raidemessu, Keskuskirkossa, jonka seurakuntalaiset suunnittelevat ja toteuttavat. Viikkotoimintana järjestetään kaksi kertaa kuukaudessa Yhteisökahvila.

Voit lukea Raidemessusta lisää täältä.

Yhteisökahvila

Yhteisökahvila on Kirkkopuiston Kielo-huoneessa oleva rento iltahetki, johon voi tulla istahtamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin (edellyttää osin omaa aktiivisuutta). Yhdessä olemisen aikana voi ottaa pikakahvia, -teetä ja mehua, välillä tarjolla on myös jotain pientä kahvin kanssa. Joskus yhteisökahvilassa voidaan myös vaikka lautapelata!

Yhteisökahvilan ajatus on se, että seurakunta voi olla myös yhteisö, jossa tutustutaan toisiin ihmisiin ja vietetään aikaa yhdessä. Yhteisökahvilaan tullessa ei tarvitse osata mitään ennalta opeteltuja vuorosanoja, kunhan osaat juoda lämpimiä tai kylmiä juomia, niin se riittää.

Yhteisökahvila järjestetään sunnuntaisin. Kerran kuukaudessa yhteisökahvilan jälkeen pidetään Raidemessu.

Yhteisötoimintaa organisoidaan uudelleen syksyllä 2024. Nuorten aikuisten toiminta tulee sen osaksi.

Mukaan suunnittelemaan ja tekemään?

Jos haluat tulla mukaan suunnittelemaan ja tekemään messuja, ole yhteydessä Juha Itäleinoon, niin pääset Whatsapp-ryhmään.

Seurakuntapastori, aikuistyö ja Raidemessu (virkavapaalla)