Tervetuloa pyhäkouluun

Keskuskirkossa sunnuntaisin saarnan aikana pyhäkoulu kaikenikäisille lapsille,
aikuiset lapsen seurassa ovat myös tervetulleita.

Pyhäkoulu on lasten oma rauhallinen kirkkohetki ja kestää saarnan ajan. Opettajina toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset. Pyhäkouluun kutsutaan erityisesti 3-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia, myös koululaisia. Pyhäkouluun ovat tervetulleita myös lasten vanhemmat, kummit ja isovanhemmat. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua ja se on ilmaista. Pyhäkoulut Keskuskirkossa alkavat toimia taas 7.6. lähtien. Tule sinäkin mukaan!

Tule mukaan Nettipyhikseen!

Puuhaa ulkona

• Pyydä vanhemmiltasi, voisitko auttaa heitä tekemällä jotakin pihatyötä. Jos se ei ole mahdollista, osaisitko auttaa sisällä esim. siivoamisessa?
  • Minkä verran tunnet erilaisia kasveja? Mitä kasveja voi käyttää ruoaksi? Mitä taas on syytä varoa?
  • Valmistakaa pihalle Tuhlaajapoika-leikki. Siitähän voisi tehdä vaikka näytelmän, jonka esitätte perheellenne ja ystävillenne.
  • Mistä kertomuksen kohdasta pidit eniten tai mitä jäit pohtimaan? Tee siitä piirros hiekkaan tai kuvaa se käyttäen hyväksesi luonnonmateriaaleja: kiviä, käpyjä, tikkuja, tuohta, kasveja tms.

Nettipyhäkoulun toteuttivat: Helena Syrjälä, Juho-Petrus Nieminen ja Sirpa Nieminen

Tiedustelut pyhäkoulutyöstä: Perhetyöntekijä Sirpa Nieminen, 050 524 1733
Lapsi- ja perhetyön toimisto: Temppelikatu 9 B, 3. krs., 11100 Riihimäki

Katso tästä kaikki NettiPyhikset (linkit)