Lapset pelaamassa peliä.

Päiväkerhot

Kerhossa leikitään yhdessä toisten lasten kanssa, askarrellaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia, välillä syödään eväät ja taas jatketaan touhuja. Ulkoilu saattaa sisältyä myös kerhopäiviin, joten asianmukainen vaatetus on suotavaa.
Kerho kokoontuu kaksi tai kolme kertaa viikossa, enintään kolme tuntia kerrallaan.

Seurakunnan päiväkerhojen tarkoitus on ensisijaisesti huolehtia lasten kasteopetuksesta.
Samalla päiväkerhot tukevat myös vanhempien kasvatustehtävää ja auttavat lasta kehittymään turvallisesti ja tasapainoisesti.

Päiväkerhojen vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan lastenohjaajilta tai johtavalta varhaiskasvatuksen ohjaajalta sähköpostilla (etunimi.sukunimi@evl.fi) tai puhelimitse. Vapaita paikkoja täydennetään myös kesken kerhokauden.

Lisätietoja lapsityöstä 
Kirsi Väliheikki, puh. 044 736 9174

sähköposti: kirsi.valiheikki@evl.fi

 

Alla olevat ovat kauden 2021-2022 ryhmät. Pidämme näitä pohjana ja katsomme, mitkä saamme uudella ilmoittautumisella täyteen. Ryhmien yhdistely ja muutokset ovat mahdollisia. Olemme yhteydessä, kun tiedämme, millä kerhoryhmillä pääsemme aloittamaan. Täytä lomake huolella, niin helpotat niiden muodostamista. 2-vuotiaiden ryhmiä saattaa tulla muihinkin kerhopisteisiin, jos lapsia riittää. Merkitse tämä lomakkeeseen, jos joku toinen piste olisi teille Jukolaa helpompi.

 

Temppelikadun päiväkerho, Temppelikatu 9C:

Ilmaisupainotteinen päiväkerho kokoontuu maanantaisin klo 9 - 12 sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13 - 16. Kerhossa opitaan leikkien & tutkien sekä vahvistetaan lapsen itsetuntoa ja harjaannutetaan yhdessä elämisen taitoja monipuolisin liike- ja kuvallisen ilmaisun keinoin. Käytämme myös erilaisia draamaharjoitteita ja eläytymisleikkejä. Kerronta ja kertomusten kuuntelu sekä musisointi kuuluvat ohjelmaan. Retkeilemme & ulkoilemme.

 

Koivukadun päiväkerho, Koivukatu 21:

Luonto- ja liikuntapainotteinen päiväkerho kokoontuu maanantaisin ja torstaisin klo 13 - 16 sekä tiistaisin klo 9 - 12. Tutkimme & tutustumme lähiympäristöön, luontoon, vuodenaikoihin, kasveihin & eläimiin yms. Liikunta on luontoliikuntaa ja leikkiä monipuolisessa maastossa (metsät, leikkipuistot).

 

Sipusaaren päiväkerho, Sipusaarentie 31:

Askartelupainotteinen päiväkerho kokoontuu maanantaisin, tiistaisin & keskiviikkoisin klo 12 - 15. Askartelemme erilaisia materiaaleja & menetelmiä hyödyntäen vuodenaikoihin ja käsittelyssä oleviin Raamatun kertomuksiin liittyen.

 

Jukolan päiväkerho, Palojoentie 2:

2-vuotiaiden päiväkerho kokoontuu maanantaisin ja torstaisin klo 9 - 11. Opettelemme olemaan & toimimaan ryhmässä, askartelemaan ja pysähtymään hetkeksi kuuntelemaan.

Musiikkipainotteinen päiväkerho kokoontuu maanantaisin, tiistaisin & keskiviikkoisin klo 13 - 16. Tarkoituksena on herättää kiinnostusta musiikkia kohtaan. Kerhopäivät sisältävät lauluja, laululeikkejä, loruja, soittamista liikuntaa ja musiikin kuuntelua.

 

​​​​Kerhot alkavat elokuussa, loppuvat juhannukseen mennessä.

 

Tässä linkki koululaisten aamuhoidon ilmoittautumiseen: https://www.mvs.fi/srk/riihimaki/url/xx4W4XYmkd 

Hinta kaudelle selviää myöhemmin.

 

Varhaiskasvatuksen ilmoittautumismainos päiväkerhoja varten.