Lapset pelaamassa peliä.

Päiväkerhot

Kerhossa leikitään yhdessä toisten lasten kanssa, askarrellaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia, välillä syödään eväät ja taas jatketaan touhuja. Ulkoilu saattaa sisältyä myös kerhopäiviin, joten asianmukainen vaatetus on suotavaa.
Kerho kokoontuu kaksi tai kolme kertaa viikossa, enintään kolme tuntia kerrallaan.

Seurakunnan päiväkerhojen tarkoitus on ensisijaisesti huolehtia lasten kasteopetuksesta.
Samalla päiväkerhot tukevat myös vanhempien kasvatustehtävää ja auttavat lasta kehittymään turvallisesti ja tasapainoisesti.

Päiväkerhojen vapaita paikkoja voi tiedustella johtavalta varhaiskasvatuksen ohjaajalta sähköpostilla tai puhelimitse. Vapaita paikkoja täydennetään myös kesken kerhokauden.

Lisätietoja lapsityöstä 
Kirsi Väliheikki, puh. 044 736 9174

sähköposti: kirsi.valiheikki@evl.fi

 

 

Koivukadun päiväkerho, Koivukatu 21:

Luonto- ja liikuntapainotteinen päiväkerho kokoontuu maanantaisin ja torstaisin klo 13 - 16 sekä tiistaisin klo 9 - 12. Tutkimme & tutustumme lähiympäristöön, luontoon, vuodenaikoihin, kasveihin & eläimiin yms. Liikunta on luontoliikuntaa ja leikkiä monipuolisessa maastossa (metsät, leikkipuistot).

 

Sipusaaren päiväkerho, Sipusaarentie 31:

2-vuotiaiden päiväkerho kokoontuu syyskaudella tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 11. Opettelemme olemaan & toimimaan ryhmässä, askartelemaan ja pysähtymään hetkeksi kuuntelemaan.

Askartelu- & ilmaisupainotteinen päiväkerho kokoontuu maanantaisin, tiistaisin & keskiviikkoisin klo 12.30 - 15.30. Askartelemme erilaisia materiaaleja & menetelmiä hyödyntäen vuodenaikoihin ja käsittelyssä oleviin Raamatun kertomuksiin liittyen. Kerhossa opitaan leikkien & tutkien sekä vahvistetaan lapsen itsetuntoa ja harjaannutetaan yhdessä elämisen taitoja monipuolisin liike- ja kuvallisen ilmaisun keinoin. Käytämme myös erilaisia draamaharjoitteita ja eläytymisleikkejä. Kerronta ja kertomusten kuuntelu sekä musisointi kuuluvat ohjelmaan. Kerhopäiviin kuuluu myös vapaata leikkiä, lauluhetkiä ja ulkoilua viereisessä puistossa.

 

Jukolan päiväkerho, Palojoentie 2:

2-vuotiaiden päiväkerho kokoontuu nyt kevätkaudella tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 - 10 TAI 10 - 11.30, syyskaudella tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 11. Opettelemme olemaan & toimimaan ryhmässä, askartelemaan ja pysähtymään hetkeksi kuuntelemaan.

Musiikkipainotteinen päiväkerho kokoontuu tiistaisin, keskiviikkoisin & torstaisin klo 13 - 16. Tarkoituksena on herättää kiinnostusta musiikkia kohtaan. Kerhopäivät sisältävät lauluja, laululeikkejä, loruja, soittamista liikuntaa ja musiikin kuuntelua.

 

​​​​Kerhot alkavat elokuussa, loppuvat juhannukseen mennessä.

 

Varhaiskasvatuksen muskarit keväällä 2023.

Metsämörrikerho:

Tutkitaan yhdessä luontoa ja askarrellaan sen antimista. Nautitaan eväät, lauletaan metsämörrilauluja.
Kun pimeä tulee aikaisin, mörreilemme kerhotiloissa. Tarkoitettu 4 - 7-vuotiaille. Tarvitset säänmukaiset vaatteet, omat eväät lapsen selkään sopivassa repussa sekä istuinalustan. Ohjaajina Tuija Ikävalko & Elina Rajamäki.

Linkki ilmoittautumiseen: https://www.mvs.fi/srk/riihimaki/url/dHDnb5s0pz