Virkatodistuksen tilaaminen

Virkatodistukset, perunkirjoitukset, avioliiton esteiden tutkinta, kirkkoon liittyminen ja kirkosta eroaminen
1.1.2021 alkaen Riihimäen seurakunnan jäseniä koskevat virkatodistukset, perunkirjoitusta varten tarvittavat sukuselvitykset ja sukututkimukset tilataan aluekeskusrekisteristä. Aluekeskusrekisteri hoitaa myös avioliiton esteiden tutkinnan samoin kuin kirkkoon liittymisen ja kirkosta eroamisen viranomaistoimet.  

Yhteen sukuselvitykseen voidaan merkitä vainajan muutot kaikkien niiden seurakuntien osalta, jotka kuuluvat aluekeskusrekisteriin. Tämä säästää omaisten aikaa ja kustannuksia, sillä sukuselvitystä ei tarvitse pyytää jokaisesta seurakunnasta.  

Asiointi 1.1.2021 alkaen
Tampereen aluekeskusrekisteri
Näsilinnankatu 26, 33101 Tampere
Puhelinvaihde: 03 2190 111


Sukuselvitys- ja virkatodistusasiat
Yksityishenkilöiden tilaukset


 

Yritysten ja yhteisöjen tilaukset

Jos sähköinen tilaus ei onnistu, tilauksen voi tehdä myös puhelimitse puh. 03 2190 700 (arkisin klo 9–15) tai sähköpostitse keskusrekisteri.tampere@evl.fi


Kasteiden ja avioliittojen rekisteröinti, kirkkoon liittyminen, kirkosta eroaminen
03 2190 222 (arkisin klo 9–15)
rekisteroinnit.tampere@evl.fi


Seurakuntatoimisto Riihimäellä
Uudistuksesta huolimatta asioiminen kasvokkain säilyy Riihimäellä. Tammikuun alussa kirkkoherranviraston nimi muutettiin seurakuntatoimistoksi.
Seurakuntatoimiston palvelupisteessä sovitaan entiseen tapaan kirkollisten toimitusten ajankohdat, perhejuhlien ja muistotilaisuuksien tilavaraukset sekä hauta-asiat.

 

 

 

 

 

virasto