Diakonia on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua
Diakoniatyöntekijöille voit varata ajan keskustelua varten vaikeissa elämäntilanteissa.
Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia ja luotettavia kuuntelijoita. He ottavat jokaisen ihmisen
vastaan samanarvoisena. Jos sinulla on huolia, joista haluaisit jutella  luottamuksellisesti, ole yhteydessä.

Ajanvaraus diakoniatyöntekijöille
keskustelua varten puhelimitse:
maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-13
puh. 050 592 3553.

Huom! Kesätauko 5.7.-13.8.2021

Diakoniatyötekijöiden yhteystiedot
löydät seurakunnan nettisivuilta (linkki alla)

Riihimäen Tukiverkoston facebook-sivu toimii myös auttamiskanavana. Mikäli haluat olla tukemassa aineellisesti, voit ostaa lahjakortteja paikallisiin elintarvikeliikkeisiin ja toimittaa ne seurakunnan kirkkoherranviraston postilaatikkoon, Temppelikatu 9 A, pääoven vieressä. Kirjoita kuoren päälle “tukiverkosto”  tai “diakoniatyö”.

Riihimäen seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Vaatekierrätys