Riihimäen seurakunnan diakoniatyö palvelee poikkeustilan aikana

Diakoniatyön ajanvaraus on kesätauolla 6.7-9.8.2020 ja 24-30.8.2020.

Diakoniatyötekijälle voit jättää yhteydenottopyynnön kirkkoherranvirastoon

arkisin klo 9-14 puh. 019 7481 tai

Temppelikatu 9 A 2. krs.

Hyvää kesää!

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löydät seurakunnan nettisivuilta (linkki alla)
Yhteyden diakoniatyöntekijöihin saat myös kirkkoherranviraston kautta 019-7481 arkisin klo 9-14.

Riihimäen Tukiverkoston facebook-sivu toimii myös auttamiskanavana.
Mikäli haluat olla tukemassa aineellisesti, voit ostaa lahjakortteja paikallisiin elintarvikeliikkeisiin ja toimittaa ne seurakunnan
kirkkoherranviraston postilaatikkoon, Temppelikatu 9 A, pääoven vieressä. Kirjoita kuoren päälle “tukiverkosto”  tai “diakoniatyö”.

Diakonia on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua

Diakoniatyöntekijöille voit varata ajan keskustelua varten vaikeissa elämäntilanteissa. Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia ja luotettavia kuuntelijoita. He ottavat jokaisen ihmisen vastaan samanarvoisena. Jos sinulla on huolia, joista haluaisit jutella  luottamuksellisesti, ole yhteydessä.

Riihimäen seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat