Riihimäen seurakunnan diakoniatyö palvelee poikkeustilan aikana

Ajanvaraus diakoniatyöntekijöille keskustelua varten ma ja ke klo 12-13 puh. 050 592 3553.
Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löydät seurakunnan nettisivuilta (linkki alla)
Yhteyden diakoniatyöntekijöihin saat myös kirkkoherranviraston kautta 019-7481 arkisin klo 9-14.

Riihimäen Tukiverkoston facebook-sivu toimii myös auttamiskanavana.
Mikäli haluat olla tukemassa aineellisesti, voit ostaa lahjakortteja paikallisiin elintarvikeliikkeisiin ja toimittaa ne seurakunnan
kirkkoherranviraston postilaatikkoon, Temppelikatu 9 A, pääoven vieressä. Kirjoita kuoren päälle “tukiverkosto”  tai “diakoniatyö”.

Diakonia on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua

Diakoniatyöntekijöille voit varata ajan keskustelua varten vaikeissa elämäntilanteissa. Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia ja luotettavia kuuntelijoita. He ottavat jokaisen ihmisen vastaan samanarvoisena. Jos sinulla on huolia, joista haluaisit jutella  luottamuksellisesti, ole yhteydessä.

Riihimäen seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot