Kausiteologeja/kausityöntekijöitä​​​​​​​

Riihimäen seurakunnan leiri- ja rippikoulutyöhön

Riihimäen seurakunta hakee viittä (5) kausityöntekijää erimittaisiin määräaikaisiin virkasuhteisiin kesäksi 2021. Kaikkiin paikkoihin haetaan samalla hakemuksella niin, että hakemukseen voi kirjata, mikäli erityisesti hakee vain johonkin tiettyyn tehtävään.

Työsuhteet ovat:
1.    3.6.-25.7. 2021 (sis. kaupunkiriparin, leiririparin ja varhaisnuorten leirejä sekä yleistä seurakuntatyötä)
2.    14.6.-4.7. 2021 (sis. leiririparin ja varhaisnuorten leirin)
3.    14.6.-3.7 2021 (sis. yhden leiririparin)
4.     3.6.-6.7. 2021 (sis. yhden leiririparin ja varhaisnuorten leirejä)
5.    15.6.-4.7. 2021 (sis. yhden leiririparin)

Toivomme, että olet:
- konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen
- saanut kokemusta kirkon työstä, leireistä ja rippikouluista, esimerkiksi
  aikaisempien kausitöiden tai isosuuden kautta
- kirkollisen alan/teologian opiskelija tai jo valmistunut
- valmis osallistumaan myös leirien suunnittelutyöhön ja ennakkotapaamisiin.

Jokaiseen rippikouluun kuuluu ennakkotapaamiskertoja sekä suunnittelupalavereja ohjaajatiimin ja isosten kanssa (max. 30h/rippikoulu). Varhaisnuorten leireihin kuuluu niin ikään suunnittelupalavereja.
Kesätyöntekijä on yksi aikuisista ohjaajista leireillä ja jakaa opetus- ja vetovastuuta. Riihimäen seurakunnan ripareihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.riksunriparit.fi. Riihimäelle pääsee kulkemaan kätevästi pääkaupunkiseudulta ja Tampereen suunnasta junalla.
Palkkaus tehtävään on KirVESTES:in mukainen vaativuusryhmä 501. Lisäksi ennakkotapaamisista maksetaan erillinen tuntikorvaus.  Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun pe 8.1.2021 iltapäivällä.

Lisätietoja antaa rippikoulutyön kappalainen Hanna Riikonen, p. 050 524 1727 tai hanna.riikonen@evl.fi.
Hakuaika kestää ma 21.12. klo 16 asti ja hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse kahteen osoitteeseen:
​​​​​​​hanna.riikonen@evl.fi  ja  kati.lehmuskanta@evl.fi