Seurakuntapastorin virka Riihimäellä

Riihimäen seurakunnassa on haettavana seurakuntapastorin virka.  Virka voidaan täyttää 1.11.2021 lukien tai
sopimuksen mukaan.  Virkamääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.

Valittavan henkilön tulee olla papiksi vihitty ev.lut.kirkon konfirmoitu jäsen.  Seurakuntapastorin tehtäviin kuuluvat jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten lisäksi erityisenä vastuualueena on aikuistyö, jossa myös budjettivastuu.  Riihimäen seurakunnassa on mm.  kehitetty aikuisille ja perheille suunnattu Yhteisömessu, jossa seurakuntalaiset yhdessä papin kanssa suunnittelevat ja toteuttavat sunnuntai-iltapäivän messun.  Yleisen seurakuntatyön lisäksi nyt haettava työntekijä osallistuu muiden pappien tavoin rippikoulutyöhön.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innovatiivista työotetta, sekä some –osaamista ja –aktiivisuutta.

Viran palkkaus on vaativuusryhmä 601 mukainen ja siihen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.  Virkaan valitun on esitettävä
hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja voimassa oleva rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Virassa edellytetään suomen kielen erinomaista suulista ja kirjallista taitoa, sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.
Tehtävään ilmoittaudutaan 8.10.2021 klo 12 mennessä KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella.
Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote.  Hakija voi liittää myös CV:n ja muita tarvittavia liitteitä.
Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Sirpa Viherä, sirpa.vihera@evl.fi, puh. 050 524 1739, tai johtava kappalainen Tanja Koskela, tanja.koskela@evl.fi, puh. 040 359 2541

------------------------------------------------

Riihimäen seurakunta hakee ripeää ja omatoimista

Toimistoassistenttia

vakituiseen työsuhteeseen.  Tehtävä on uusi ja kuuluu seurakuntatoimiston tiimiin.

Toimistoassistentin tärkeimmät tehtävät ovat asiakaspalvelu niin seurakunnan omalle väelle kuin ulkoisille asiakkaillekin, sekä avustaminen mm. mobiili- ja toimistoteknisten ratkaisujen tukipalveluissa.  Riihimäen seurakunta kuuluu Tampereen IT-alueeseen, josta meillä toimivat etänä help-desk palvelut.

Toimistoassistentilta edellytetään soveltuvaa ammatillista osaamista, sekä työkokemusta asiakaspalvelusta, monipuolisten it-ratkaisujen käytöstä ja niiden opastuksesta.  Eduksi voidaan lukea työkokemus seurakunnasta.  Hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä suomenkielentaito ovat työssä välttämättömiä. Valittavan henkilön tulee olla ev.lut. kirkon jäsen.

Tehtävän palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 501:n mukainen, jossa vähimmäispalkka
2301,95 €/kk.  Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika tehtävään päättyy 20.9.2021 klo 12.
Hakemukset ja cv toimitetaan sähköpostitse tärkeimpine liitteineen hallintosihteerille mira.makila(at)evl.fi   Päätös valinnasta lähetetään hakemuksen lähetysosoitteeseen.  Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun 28. – 29.9.2021 välisenä aikana.  Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tehtävä tulisi ottaa vastaan 8.11.2021, tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kati Yrttiaho, puh. 050 362 0115, tai kati.yrttiaho(at)evl.fi