Töitä tarjolla!

Oletko valmis kirkon nuorisotyönohjaaja tai tätä tutkintoa opiskeleva? Jos vastasit kyllä, niin ehkä tämä on juuri sinulle.

Riihimäellä, Kanta-Hämeen sydämessä aukeaa nuorisotyönohjaajan viransijaisuus 1.8.-13.12.2022 väliselle ajalle. Työ painottuu rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön. Vastuualueina on mm. isoskoulutus ja avoimien ovien illat. Tehtäviin kuuluu myös leirejä ja koulunuorisotyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on kasvatuksellinen työote ja joka uskaltaa rohkeasti tehdä työtä omalla persoonallaan ja on kiinnostunut työskentelemään mukavassa työyhteisössä, mahtavien nuorten parissa.

Arvostamme vastuullista, rohkeaa ja luovaa työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, sosiaalisen median kanavien hallitsemista sekä innostavaa ja toimeentarttuvaa asennetta.

Täällä sinua odottaa tiimi, johon kuuluu kolme kouluikäisten kanssa työskentelevää nuorisotyönohjaajaa sekä rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä johtava nuorisotyönohjaaja, rippikoulupappi ja nuorisopappi.

Tehtävän palkkaus on pätevälle vaativuusryhmän 502 mukainen 2426,19€.

Jos tuntuu, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi sähköpostitse kirkkoherra Sirpa Viherälle (sirpa.vihera@evl.fi) 10.6.2022 mennessä. Varaudu haastatteluun viikolla 24.

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysellä sähköpostitse toni.vehmassalo@gmail.com sekä
Facebook Messengerin tai Instagramin kautta @tonivehmassalo.

Tervetuloa joukkoomme!