Riihimäki sijaitsee Kanta-Hämeen sydämessä, aivan Uudenmaan naapurissa. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta ja seurakunnassa on jäseniä vähän reilu 19 000. Seurakunnassa on työntekijöitä kuutisenkymmentä.  Meillä on avoinna

Nuorisotyönohjaajan virka

Virka sijoittuu nuorisotyöntiimiin, johon kuuluu johtavan nuorisotyönohjaajan lisäksi neljä nuorisotyönohjaajaa.  Viran pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksen nro 164 mukainen AMK tutkinto. Lisäksi valittavan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Viran tehtävänkuva sijoittuu pääasiassa kouluikäisten parissa tehtävään työhön, jossa työskennellään 6-14-vuotiaiden parissa.  Vastuualueina ovat mm. kouluikäisten kerhotoiminnan koordinointi, ABC-koulutus, 10-synttärit, alakoulun koulukummitoiminta, sekä kouluikäisten- ja nuorisotyön kokoavan toiminnan suunnittelu ja toteutus. Työ sisältää myös rippikoulutyötä sekä ilta- ja viikonloppu- ja leirityötä.

Etsimämme nuorisotyönohjaajan tehtäviin kuuluvat isona osana retket ja leirit, niin lasten kuin nuorten kanssa. Uskomme siihen, että kaiken voi oppia ja kaikessa kehittyä, kunhan asenne on kunnossa ja olet valmis tekemään työtä joustavasti ja tuomaan rohkeasti oman persoonasi ja panoksesi työtiimiin riihimäkeläisten nuorten hyväksi. Olethan ihminen, joka arvostaa omaa ja toisten työtä, osaa pitää huolta työssä jaksamisestaan, katsoo ihmistä ja maailmaa avarakatseisten linssien läpi ja löytää harmaistakin päivistä valoa. Tällaisia tyyppejä meillä on töissä. Jos tämä ilmoitus yhtään kolahti ja sinusta tuntuu, että haluaisit kuulua tähän porukkaan, laita hakemusta tulemaan.

Ainiin, mitä tästä maksetaan? Palkkaus on vaativuusryhmä 502:n (2598,45€) mukainen ja virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.  Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Viran voi ottaa vastaan 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 
Riihimäen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset lähetetään 11.9.2023 klo 14 mennessä sähköpostilla
osoitteeseen mira.makila@evl.fi  Tiedusteluihin vastaavat johtava nuorisotyönohjaaja Toni Vehmassalo, puh. 050 366 9485, ja kirkkoherra Sirpa Viherä, puh. 050 524 1739.  Molemmat sähköpostilla etunimi.sukunimi@evl.fi.

                                                                                                                           

Tervetuloa Riksuun!