Hirvijärven kappeli

Omaishoitajatyö

Riihimäen seurakunnan diakoniatyö omaishoitajien parissa tarjoaa mahdollisuuden luottamuksellisiin
keskusteluihin hengellisistä ja henkilökohtaisista asioista. Voit pyytää diakoniatyöntekijän myös kotikäynnille.

Toimintaa:
- virkistyspäiviä
- adventin ehtoolliskirkko, minne kutsutaan erityisesti omaishoitajia
- mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun  ja kotikäynteihin
​​​​​​​- omaishoitajien vertaitaisryhmä yhteistyössä OmaisOivan kanssa

Omaishoitajien vertaisryhmä
yhteistyössä OmaisOivan ja Riihimäen seurakunnan kanssa kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13-14.30,  neuvotteluhuone, Temppelikatu 9 A, 3 krs.

Ryhmä on toistaiseksi tauolla koronatilanteen vuoksi. Se alkaa, kun korontailanne sen sallii.

​​​​​Tule mukaan omaishoitajien ja muiden omaistaan hoitavien yhteisiin tapaamisiin!
​​​​​​​Vertasiryhmässä vaihdetaan kuulumisia ja kokemuksia, juodaan kahvia ja keskustellaan arjen asioista.

Ryhmän vetäjä:
Päivi Koppelmäki, omaishotiminnan ohjaaja
p. 044 238 6453, pk.omaishoiva.com, OmaisOiva
Heini Syrjä, diakonissa
p. 050 3237963, heini.syrja@evl.fi

Korona-aikana  on mahdollista osallistua verkkovertaisryhmään tiistaisin klo 10-11.  Linkin vertaisryhmään voi pyytää Päiviltä tai Heiniltä

Kirkko tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua puhelimessa ja verkossa, missä tahansa. Voit ottaa yhteyttä myös omaan seurakuntaasi. Keskusteluapua eri elämäntilanteisiin