Hirvijärven kappeli

Omaishoitajatyö

Riihimäen seurakunnan diakoniatyö omaishoitajien parissa tarjoaa mahdollisuuden luottamuksellisiin
keskusteluihin hengellisistä ja henkilökohtaisista asioista. Voit pyytää diakoniatyöntekijän myös kotikäynnille.

Toimintaa:
- virkistyspäiviä
- adventin ehtoolliskirkko, minne kutsutaan erityisesti omaishoitajia
- mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun  ja kotikäynteihin
- omaishoitajien vertaitaisryhmä yhteistyössä OmaisOivan kanssa

Omaishoitajien vertaisryhmä
yhteistyössä OmaisOivan ja Riihimäen seurakunnan kanssa kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13.00-14.30,  neuvotteluhuone, Temppelikatu 9 A, 3 krs.

Syksyn 2022 ryhmäkerrat:
20.9.  aloitetaan jo klo 12.30
18.10.
15.11.
13.12.

​​​​​Tule mukaan omaishoitajien ja muiden omaistaan hoitavien yhteisiin tapaamisiin!
Vertaisryhmässä vaihdetaan kuulumisia ja kokemuksia, juodaan kahvia ja keskustellaan arjen asioista.

Ryhmän vetäjä:
Päivi Koppelmäki, omaistoiminnan ohjaaja
p. 044 238 6453, pk.omaisoiva@gmail.com, OmaisOiva
Heini Syrjä, diakonissa
p. 050 3237963, heini.syrja@evl.fi

Riihimäen muistikahvila
Tervetuloa kahvikupposen äärelle tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia, keskustelemaan sekä saamaan tietoa aivoterveydestä. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Muistikahviloita koordinoi Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Syksyn 2022 ohjelma
Eteläinen asemakatu 2 (Riksula) maanantaisin klo 13.30-15.00

Ma 29.8. Annaliina Granqvist, Museolehtori Hämeenlinnan kaupunginmuseosta aiheella "Oliko ennen kaikki paremmin?"
Ma 26.9. Sydänyhdistys ry:stä Tuija Lehtinen ja Timo Luopajärvi esittäytyvät.
Ma 31.10. Eeva Liisa Hellsten kertomassa Punaisen Ristin toiminnasta.
Ma 28.11. Ravitsemusasiantuntija Heli Bollström luennoimassa aiheesta: Muistisairaan aivoterveyttä tukeva ruokavalio.

Varauduthan pieneen kahvimaksuun!

Tiedustelut: 044 726 7400 / info@muistiaina.fi

Kirkko tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua puhelimessa ja verkossa, missä tahansa. Voit ottaa yhteyttä myös omaan seurakuntaasi. Keskusteluapua eri elämäntilanteisiin