Diakoninen perhetyö

Diakonisessa perhetyössä pyritään tukemaan perheitä ja lapsia/nuoria, joilla on elämässä sellaisia haasteita, joihin kaipaa aikuista kuuntelijaa ja tukijaa. Tukeminen voi olla tarpeen mukaan niin henkistä, hengellistä, sosiaalista kuin taloudellistakin. Toimintamuotoina ovat mm. keskustelut kodeissa tai vastaanotolla, lyhytkestoisia ryhmiä erilaisille perheille sekä yhteistyö eri tahojen (mm.kaupungin perhepalveluiden) kanssa.

Yksin- ja yhteishuoltajien Olkkari

Temppelikatu 9 C päiväkerhotilassa 
kerran kuussa aina maanantaina klo 18-19.30.

Syksy 2021
ma 11.10.  klo 18
ma   8.11.  klo 18
ma 13.12.  klo 18


Illoissa normaalisti:

Aikuisille omaa ohjelmaa tunnin verran ja sillä aikaa lapsille leikkimahdollisuus hoitajien kanssa viereisessä huoneessa. Ihan pienet lapset voivat toki olla vanhempiensa kanssa. Lopuksi perheiden yhteinen iltapala. Uudet tulijat: Ilmoittaudu aina viimeistään samana aamuna Tiinalle ruokavalioiden ja lastenhoidon tarpeen huomioimiseksi.

Lisätietoa saat myös Facebookin Riihimäen Yksinhuoltajat -ryhmästä jossa annetaan tietoa yksinhuoltajaperheiden tuetuista lomista, kerrotaan Olkkareiden ohjelmasta ym. Liity mukaan!

Myös Riihimäen Tukiverkosto -facebook-sivu voi olla sinua varten jos elämässäsi on haasteita tai taloudellisesti tiukkaa. Sivun kautta monet kymmenet riihimäkeläiset ovat saaneet mm. vaate-, ruoka-, huonekalu-, opiskelutarvike-, kesäloma- ym. apua. Sivua ylläpitävät diakoni Tiina Heiskanen ja kaupunginvaltuutettu Tessa Saarinen.

Facebookissa kannattaa liittyä myös mm. Lapsiperheiden ja nuorten palvelut - ryhmään.

 

Katso lisää tietoa seurakunnan lapsi- ja perhetyön toiminnasta