Diakoninen perhetyö

Diakonisessa perhetyössä pyritään tukemaan perheitä ja lapsia/nuoria, joilla on elämässä sellaisia haasteita, joihin kaipaa aikuista kuuntelijaa ja tukijaa. Tukeminen voi olla tarpeen mukaan niin henkistä, hengellistä, sosiaalista kuin taloudellistakin. Toimintamuotoina tällä hetkellä ovat keskustelut kodeissa tai vastaanotolla, lyhytkestoisia ryhmiä erilaisille perheille sekä yhteistyö eri tahojen (mm.kaupungin perhepalveluiden) kanssa.

Yksin- ja yhteishuoltajien Olkkari

Temppelikatu 9 C päiväkerhotilassa
kerran kuussa kevätkaudella 2021 seuraavina
maanantaina klo 18-19.30:  - tarkentuu myöhemmin.

 

Aikuisille omaa ohjelmaa tunnin verran ja sillä aikaa lapsille leikkimahdollisuus hoitajien kanssa viereisessä huoneessa. Ihan pienet lapset voivat toki olla vanhempiensa kanssa. Lopuksi perheiden yhteinen iltapala. Ilmoittaudu aina viimeistään samana aamuna Tiinalle ruokavalioiden ja lastenhoidon tarpeen huomioimiseksi.

Lisätietoa saat myös Facebookin Riihimäen Yksin- ja yhteishuoltajat -ryhmästä jossa annetaan tietoa yksinhuoltajaperheiden tuetuista lomista, kerrotaan Olkkareiden ohjelmasta ym. Liity mukaan!

Myös Riihimäen Tukiverkosto -facebook-sivu voi olla sinua varten jos elämässäsi on haasteita tai taloudellisesti tiukkaa. Sivun kautta monet kymmenet riihimäkeläiset ovat saaneet mm. vaate-, ruoka-, huonekalu-, opiskelutarvike-, kesäloma- ym. apua. Sivua ylläpitävät diakoni Tiina Heiskanen ja kaupunginvaltuutettu Tessa Saarinen.

Facebookissa kannattaa liittyä myös mm. Lapsiperheiden ja nuorten palvelut - ryhmään.

 

Katso lisää tietoa seurakunnan lapsi- ja perhetyön toiminnasta