Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa pidämme tärkeänä lapsen ja lapsuuden ainutlaatuisuutta. Toiminnan perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja arvopohja. Kasvatuskumppaneina haluamme tukea kotien ja vanhempien kasvatustehtävää tarjoamalla kohtaamisen paikkoja erilaisten kerhotoimintojen muodossa.

Ilmoittautuminen onnistuu näillä samoilla ohjeilla kuin kouluikäisillä. Ilmoittautumisaika on 19.4. - 6.5.2022.

Ilmoittautumislinkki on nyt kiinni. Vapaita päiväkerhopaikkoja voit kysellä johtavalta varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Tarkemmat tiedot ryhmistä Päiväkerhot -välilehden alta. Sieltä löytyvät kerhot ovat tällä kaudella toimineita. Pidämme näitä pohjana ja katsomme, mitkä saamme uudella ilmoittautumisella täyteen. Ryhmien yhdistely ja muutokset ovat mahdollisia. Olemme yhteydessä, kun tiedämme, millä kerhoryhmillä pääsemme aloittamaan. Täytä lomake huolella, niin helpotat niiden muodostamista. 2-vuotiaiden ryhmiä saattaa tulla muihinkin kerhopisteisiin, jos lapsia riittää. Merkitse tämä lomakkeeseen, jos joku toinen piste olisi teille Jukolaa helpompi.

Hinnasto

Syksy:
kahdesti viikossa 3 tuntia 95€, ei jäseneltä 118€
kahdesti viikossa 2 tuntia 75€, ei jäseneltä 93,75€
painotteiset kerhot 105€, ei jäseneltä 131,25€

Kevät:
kahdesti viikossa 3 tuntia 100€, ei jäseneltä 125€
kahdesti viikossa 2 tuntia 80€, ei jäseneltä 100€
painotteiset kerhot 110€, ei jäseneltä 137,58€

Kirkkoon kuulumattomat ja toisen seurakunnan jäsenet +25%, sisaralennus -25% / kerholainen.
Musakerhot, naperoliikunta, metsämörrikerho ja perheiden kokkikerho 30€ / kausi.

Katso myös mitä tukea perheille on saatavissa vaikeissa elämäntilanteissa diakoniatyön kautta

Linkki ilmoittautumiseen Päiväkerhot -välilehdellä.

Varhaiskasvatuksen ilmoittautumismainos päiväkerhoja varten.

Ethän tuo lastasi kerhoon, jos jollakin perheessänne on flunssa / muita oireita!