Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa pidämme tärkeänä lapsen ja lapsuuden ainutlaatuisuutta. Toiminnan perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja arvopohja. Kasvatuskumppaneina haluamme tukea kotien ja vanhempien kasvatustehtävää tarjoamalla kohtaamisen paikkoja erilaisten kerhotoimintojen muodossa.

Ilmoittautuminen onnistuu näillä samoilla ohjeilla kuin kouluikäisillä.

Vapaita päiväkerhopaikkoja voit kysellä johtavalta varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Tarkemmat tiedot ryhmistä Päiväkerhot -välilehden alta. Ryhmien yhdistely ja muutokset ovat mahdollisia.

Hinnasto:

2- vuotiaiden kerho kahdesti viikossa 80€, ei jäseneltä 99€
painotteiset kerhot 110€, ei jäseneltä 136€

Kirkkoon kuulumattomat ja toisen seurakunnan jäsenet +25%, sisaralennus -25% / kerholainen.

Katso myös mitä tukea perheille on saatavissa vaikeissa elämäntilanteissa diakoniatyön kautta

Varhaiskasvatuksen uutiskirje marras- joulukuulle 2022.

Loistava mahdollisuus 4 - 7 -vuotiaille lapsille päästä kunnolla tutkimaan oman kotikirkon nurkkia!

Hinta 30€ / lapsi, sisaralennus -25%, kirkkoon kuulumattomat tai toisen srk:n jäsenet +25%.
Ohjaajina Elina Rajamäki & Tuija Ikävalko.

Linkki ilmoittautumiseen: https://www.mvs.fi/srk/riihimaki/url/yGAa2jGDFa