Hirvijärven leirikeskuksen (Hirvijärventie 760) esteettömät puitteet mahdollistavat
liikuntarajoitteisenkin osallistumisen retkille ja leireille. Leirikeskus sijaitsee Hirvijärven rannalla
13 km Riihimäen keskustasta. Leirikeskuksen kerrosten välissä kulkee hissi.

Vanhemman väen retkipäivät Hirvijärvelle

Ti 17.8. ja Ke 18.8.

Sama henkilö voi osallistua vain yhteen retkipäivään. Päivät ovat samansisältöisiä.

Paikkoja on rajoitetusti. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautuminen Seurakuntatoimistoon pe 30.7. mennessä klo 9-14 puh. 019 7481.

Hinta seurakuntaan kuuluvilta 5 € (muilta 7,50 €) Varaa tasaraha. Maksu kerätään lounaan yhteydessä.

Ensisijaisesti retkipäivään tullaan omin kyydein käyttäen esim. sosiaalihuoltolain mukaista kuljetuspalvelua (taksikortti). Mikäli tarvitset seurakunnan järjestämänä kuljetuksen, kerro siitä ilmoittautuessasi. Työntekijä on sinuun yhteydessä myöhemmin. Seurakunnan järjestämä edestakainen kuljetus 10 €.

Ohjelmassa:

Klo 10            Lipunnosto ja ehtoollishartaus

Klo 11.30       Lounas

Klo 13            Saunat

Ulkoilua ja ulkopelejä omaan tahtiin

Klo 14            Alkaen päiväkahvit Vanhan terassilla.

Klo 15            Lähtö kotiin

Ota mukaan nimikoitu vesipullo, tarvittaessa rollaattori/kävelysauvat, jotta pääset nauttimaan myös järvenrannasta.

Retkelle ei voi osallistua, jos on koronavirukseen viittaavia oireita. Toteutamme retkipäivät mahdollisimman koroturvallisesti. Sisätiloissa maskisuositus.

Lisätietoja:

Diakoni Irina Pasma p. 050 592 3552, irina.pasma@evl.fi

Diakonissa Heini Syrjä p. 050 323 7963, heini.syrja@evl.fi

Kesäaikana parhaiten saat meihin yhteyden Seurakuntatoimiston kautta 019 7481 klo 9-14 jättämällä töissä olevalle soittopyynnön.