Hirvijärven leirikeskuksen (Hirvijärventie 760) esteettömät puitteet mahdollistavat
liikuntarajoitteisenkin osallistumisen retkille ja leireille. Leirikeskus sijaitsee Hirvijärven rannalla
13 km Riihimäen keskustasta. Leirikeskuksen kerrosten välissä kulkee hissi.

Vanhusten retkipäivä-

Riihimäen seurakunna leirikeskukseen Hirvijärvelle (Hirvijärventie 760, Riihimäki)

Ke 18.5.2022

Ilmoittautuminen Seurakuntatoimistoon ma 2.5. mennessä klo 9-14 puh. 019 7481.
Hinta Riihimäen seurakuntaan kuuluvilta 8 €
(muilta 12 €.) Varaa tasaraha.

Ensisijaisesti retkipäivään tullaan omin kyydein käyttäen esim. sosiaalihuoltolain mukaista kuljetuspalvelua (taksikortti). Mikäli tarvitset seurakunnan järjestämänä kuljetuksen, kerro siitä ilmoittautuessasi. Työntekijä on sinuun myöhemmin yhteydessä. Seurakunnan järjestämänä edestakainen kuljetus seurakuntaan kuuluvilta 7 € (muilta 10,50 €).

(Maksuvaikeuksissa ota yhteyttä työntekijään)

Ohjelmassa:

Klo 10              Lipunnosto ja ehtoollishartaus
Klo 11.30        Lounas
Klo 13-14        Saunat päällä
                         Ulkoilua omaan tahtiin​​
Klo 14              Alkaen päiväkahvit Vanhan terassilla (säävaraus)

klo 15              Päivä päättyy
Klo 15.15        Seurakunnan tilaamat taksikyydit kotiin

Ota mukaan nimikoitu vesipullo, tarvittaessa rollaattori/kävelysauvat.
Retkelle ei voi osallistua, jos on koronavirukseen viittaavia oireita.
Noudatamme ajantasaisia koronaohjeita.

Lisätietoja:
​​​​​​​Diakoni Irina Pasma p. 050 592 3552, irina.pasma@evl.fi
​​​​​​​Diakonissa Heini Syrjä p. 050 323 7963, heini.syrja@evl.fi

Vanhemman väen kesäleiri

Riihimäen seurakunnan leirikeskuksessa Hirvijärvellä (Hirvijärventie 760, Riihimäki)
la-su 2.-3.7.2022.

Leppoisaa yhdessäoloa luonnon rauhassa ulkoillen, saunoen ja järven rannasta nauttien. Lauantai-iltana ehtoollishartaus.

Ilmoittautuminen pe 10.6. mennessä seurakuntatoimistoon ma-pe klo 9-14 puh. 019 7481.

Hinta Riihimäen seurakuntaan kuuluvilta, omilla liinavaatteilla 35 € (muilta 53 € mikäli tilaa). Leirikeskuksen liinavaatteet lisämaksusta 5 € (sis. lakanat ja pyyhe). Kerro ilmoittautuessasi. Varaa tasaraha.

Ensisijaisesti leirille tullaan omin kyydein käyttäen esim. sosiaalihuoltolain mukaista kuljetuspalvelua (taksikortti). Mikäli kuitenkin tarvitset seurakunnan järjestämän kuljetuksen, kerro siitä ilmoittautuessasi. Sinuun otetaan yhteyttä lähempänä leiriä. Edestakaisen kyydin hinta Riihimäen seurakuntaan kuuluvilta 7 € (muilta 11 €).

Leirikeskuksen esteettömät puitteet helpottavat osallistumista liikuntarajoitteisillekin. Leirikeskus ei sovellu muistisairaille.  Mikäli sinulla on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus, liikkumisen rajoite, erityinen tarve tietynlaiseen huoneeseen tai leirimaksu estää sinua osallistumasta, ota yhteyttä työntekijöihin hyvissä ajoin ennen leiriä. Huoneita omalla wc:llä on rajoitetusti, emme voi taata niitä kaikille. Huoneisiin majoitetaan 2-3 hlöä.

Majoittuminen Hirvijärvellä alkaa la 2.7. klo 10.

Leiri päättyy su 3.7. klo 15.

Leirille ei voi osallistua, jos on koronavirukseen viittaavia oireita. Noudatamme ajantasaisia koronaohjeita.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ennen leiriä.

Lisätietoja:
​​​​​​​Diakoni Irina Pasma p. 050 592 3552, irina.pasma@evl.fi