Hirvijärven leirikeskuksen (Hirvijärventie 760) esteettömät puitteet mahdollistavat
liikuntarajoitteisenkin osallistumisen retkille ja leireille. Leirikeskus sijaitsee Hirvijärven rannalla
13 km Riihimäen keskustasta. Leirikeskuksen kerrosten välissä kulkee hissi.

Vanhemman väen päiväretki to 28.5.2020 Riihimäen seurakunnan leirikeskukseen Hirvijärvelle on PERUTTU. Siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Vanhemman väen

kesäleiri

Riihimäen seurakunnan

leirikeskuksessa Hirvijärvellä

13.-15.8.2020

Ilmoittautuminen pe 24.7. mennessä kirkkoherranvirastoon ma-pe klo 9-14 puh. 019 7481. Hinta Riihimäen seurakuntaan kuuluvilta 54 € (muilta 108€ mikäli tilaa).

Leirikeskuksen esteettömät puitteet helpottavat osallistumista liikuntarajoitteisillekin. Henkilökohtaista avustajaa emme pysty järjestämään. Leirikeskus ei sovellu muistisairaille.

Mikäli sinulla on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus, liikkumisen rajoite, erityinen tarve tietynlaiseen huoneeseen tai leirimaksu estää sinua osallistumasta, ota yhteyttä työntekijöihin hyvissä ajoin ennen leiriä. Huoneita omalla wc:llä on rajoitetusti, emme voi taata niitä kaikille. Huoneisiin majoitetaan 2-4 hlöä.

Ensisijaisesti leirille tullaan omin kyydein. Mikäli tarvitset seurakunnan järjestämän kuljetuksen, kerro siitä ilmoittautuessasi. Kyydin hinta Riihimäen seurakuntaan kuuluvilta 6 € (muilta 12 €). Lähtö Temppelikatu 9 edestä klo 10, jonka jälkeen tarvittaessa kierros Sipusaaren seurakuntakodin (Sipusaarentie 31) kautta.

Majoittuminen Hirvijärvellä alkaa to 13.8. klo 10.30.

Leiri päättyy la 15.8. klo 14.30.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ennen leiriä.

Lisätietoja:

Diakoni Irina Pasma p. 050 592 3552, irina.pasma@evl.fi