Laskutusosoite

Riihimäen seurakunnan laskutusosoitteen löydätte alla olevasta taulukosta.

Toivomme, että siirrytte käyttämään ensisijaisesti verkkolaskutusta.
Verkkolaskuosoitteen löydätte alla olevasta taulukosta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Lisätietoja verkkolaskutuksesta löydätte osoitteesta http://easyinvoice.basware.com/kirkonpalvelukeskus.
Basware-toimittajaportaalin avulla voitte lähettää verkkolaskunne Kirkon palvelukeskukselle ilmaiseksi.

Yritys

Y-tunnus

Verkkolaskuosoite

Laskutusosoite

Sähköpostiosoite pdf-muotoisille laskuille

Riihimäen seurakunta

Temppelikatu 9 A

11100 Riihimäki

Kirkon Palvelukeskus/

Riihimäen seurakunta

++3227++
00026 Basware

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com.
Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf.  PDF-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia
merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ] ja tiedosto saa sisältää vain yhden laskun liitteineen.

Mikäli teillä on kysyttävää Riihimäen seurakunnan laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä
sähköpostitse tarja.peurala@evl.fi tai puhelimitse 040 576 6022.

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Riihimäen seurakunnalle,
olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin: activation.services@basware.com

Kiitos yhteistyöstä!

Riihimäen seurakunnan taloustoimisto