Aviopareille

Riihimäen seurakunta tarjoaa aviopareille tapahtumia, leirejä ja kursseja, joissa käsitellään parisuhteen ja perheen teemoja.
Tukea parisuhteen ongelmiin ja siihen liittyviin henkilökohtaisiin kysymyksiin tarjoaa seurakunnan Perheneuvonta.

Muiden seurakuntien ja yhdistysten järjestämiä parisuhdekursseja ja -leirejä löytyy esim. osoitteesta https://parisuhdekeskus.fi/tapahtumat/

Tulevia tapahtumia:Minna ja Jussi Pyysalo

Ilta rakkaudelle ke 13.2.2019 klo 18-20 Lepolan talossa Hausjärvellä. Musiikkia by Minna ja Jussi Pyysalo, paneelikeskustelu ja runsas iltapala. Yllätä puolisosi ja anna ilta vaikka lahjaksi! Hinta 15 € / pari. HUOM! Ilmoittautumisaikaa jatkettu 11.2.2019 klo 9.30 asti! Ilmoittaudu tästä.

Ilta rakkaudelle on KRS:n lanseeraama formaatti, jossa tavoitteena on tarjota aviopareille mahdollisuus nauttia toistensa seurasta, hyvästä ruoasta ja musiikista. Rakkauden rosoisuus tulee esille ohjelmassa, mutta osallistujien parisuhteisiin ei puututa.

Syksyllä 2019 järjestetään taas Isän ja äidin kurssi. Kurssilla löydetään toimivia peruspilareita sekä pikkulasten että alakouluikäisten kasvatukseen. Lapsille omaa ohjelmaa samoista teemoista!

Miehille  Naisille  Kaikille  Aviopareille  Hiljaisuutta kaipaaville  Teatteri Viitta

Ilta Rakkaudelle ke 13.2.2019 klo 18-20 Lepolan talossa, Kappalaisentie 49, 12210 Hausjärvi.
Ilta Rakkaudelle -mainos