Pariskunnille

Riihimäen seurakunta tarjoaa pariskunnille erilaisia kokoontumisia, joissa käsitellään parisuhteen ja perheen teemoja ja tarjotaan pareille mahdollisuuksia levähdyshetkiin arjen keskellä.

Keväällä 2022 on tarjolla matalan kynnyksen keskusteluiltoja parisuhteen eri teemoista
virastotalon 3. kerroksen auditoriossa (jossa on mahdollista pitää reilut turvavälit)
kolmena tiistaina klo 18 - 19.30 os. Temppelikatu 9 A, 4. krs.
Ohjelmassa vapaaehtoisen pariskunnan alustus sekä keskustelua teekupposen ääressä.

Keskusteluiltojen päivämäärät ja teemat:
ti 15.3.2022  Et sä noin voi ajatella - vuorovaikutuksesta, alustajat Jaana ja Markku Hapulahti
ti 12.4.2022  Pidä tunkkis... - anteeksiannosta, alustajat Maria ja Jones Pohjanvuori
ti 17.5.2022  Saanko olla totta? - erilaisina yhdessä, alustajat Anna ja Marko Huhtala

Jos haluaisitte tulla, mutta lastenhoito tuottaa päänvaivaa, voi lapset viedä siksi aikaa Iltaperhekerhoon, jossa heille tarjotaan myös iltapala, virastotalon toiseen päähän, os. Temppelikatu 9 C. Lastenhoitoon pyydetään ilmoittautumista viimeistään edellisenä päivänä klo 17 mennessä os. sirpa.nieminen@evl.fi tai p. 050 524 1733.

Tilaisuudet ja lastenhoito maksuttomia.
Muutokset mahdollisia.
Noudatamme ajankohtaisia koronarajoituksia, kts. seurakunnan etusivu

Syksyllä 2022

Parisuhteen kuntopäivä
Ideana on, ettäpariskunnat voivat käydä kuntorasteilla omaan tahtiinsa.
Toteutetaan ulkona Kirkonmäellä, seuratkaa ilmoittelua!

Ilta Rakkaudelle

Keskusteluiltoja juhlavampi, ilta oman rakkaan seurassa. Ohjelmaa, musiikkia ja iltapalaa. Seuratkaa ilmoittelua!

Muuta

Muiden seurakuntien ja yhdistysten järjestämiä parisuhdekursseja ja -leirejä
löytyy esim. osoitteesta https://www.parisuhteenpalikat.fi/lahde-parisuhdekurssille/

Tukea parisuhteen ongelmiin ja siihen liittyviin henkilökohtaisiin kysymyksiin tarjoaa seurakunnan Perheneuvonta.

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin