Aviopareille

Riihimäen seurakunta tarjoaa aviopareille tapahtumia, leirejä ja kursseja, joissa käsitellään parisuhteen ja perheen teemoja ja tarjotaan pareille mahdollisuuksia levähdyshetkiin arjen keskellä.

Pidempiä, muiden seurakuntien ja yhdistysten järjestämiä parisuhdekursseja ja -leirejä löytyy esim. osoitteesta https://parisuhdekeskus.fi/tapahtumat/

Tukea parisuhteen ongelmiin ja siihen liittyviin henkilökohtaisiin kysymyksiin tarjoaa seurakunnan Perheneuvonta.

Keväällä 2021 Riihimäen seurakunnassa
alkavat parisuhdeillat!

Ne on tarkoitettu ihan tavallisille pariskunnille, jotka haluavat keskustella toisten pariskuntien kanssa parisuhteeseen liittyvistä asioista. Illoissa on lyhyt, vapaaehtoisen pitämä alustus ja sen jälkeen vapaata keskustelua teekupposen ääressä.

Illat pidetään aina kuukauden ensimmäinen tiistai virastotalon takkahuoneessa, os. Temppelikatu 9 A (4. krs) tai koronatilanteen niin vaatiessa 3. kerroksen neuvotteluhuoneessa:

ti 2.2.2020 klo 17-19
​​​​​​​ti 2.3.2020 klo 17-19
ti 6.4.2020 klo 17-19 ja
​​​​​​​ti 4.5.2020 klo 17-19

Jos perheessä on lapsia (3 v. ->), heidät voi viedä illan ajaksi Touhutiistai -iltaperhekerhoon virastotalon toiseen päähän, Temppelikatu 9 C (pohjakerros). Iltaperhekerhossa on lapsille tarjolla iltapala.

Lisätietoja parisuhdeilloista: hanna.malinen@evl.fi, 050 524 1735, ja Touhutiistai-illoista: sirpa.nieminen@evl.fi, 050 524 1733.

Tervetuloa!

Miehille  Naisille  Kaikille  Aviopareille  Hiljaisuutta kaipaaville  Teatteri Viitta

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin