Pariskunnille

Riihimäen seurakunta tarjoaa pariskunnille erilaisia kokoontumisia, joissa käsitellään parisuhteen ja perheen teemoja ja tarjotaan pareille mahdollisuuksia levähdyshetkiin arjen keskellä.

Syksyllä 2022 jatkamme matalan kynnyksen keskusteluiltoja parisuhteen eri teemoista
virastotalon 3. kerroksen auditoriossa kolmena keskiviikkona klo 18 - 19.30 os. Temppelikatu 9 A, 3. krs.
Ohjelmassa vapaaehtoisen pariskunnan alustus sekä keskustelua teekupposen ääressä.

Keskusteluiltojen päivämäärät ja teemat:

ke 28.9.2022 Rakkaussuhteen tuhoojat, alustajat Anna ja Marko Huhtala

ke 26.10.2022 Riidat kasvun paikkoina, alustajat Maria ja Jones Pohjanvuori

ke 30.11.2022 Tunteella vai ilman?, alustajat Hanna ja Juha-Pekka Malinen

Voitte osallistua yhteen tai useampaan iltaan – ei ennakkoilmoittautumista –  maksuton

Lisätietoja: lähetys- ja aikuistyön ohjaaja Hanna Malinen, hanna.malinen@evl.fi, 050 524 1735

Muuta

Muiden seurakuntien ja yhdistysten järjestämiä parisuhdekursseja ja -leirejä
löytyy esim. osoitteesta https://www.parisuhteenpalikat.fi/lahde-parisuhdekurssille/

Tukea parisuhteen ongelmiin ja siihen liittyviin henkilökohtaisiin kysymyksiin tarjoaa seurakunnan Perheneuvonta.

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin