Pariskunnille

Riihimäen seurakunta tarjoaa pariskunnille erilaisia kokoontumisia, joissa käsitellään parisuhteen ja perheen teemoja ja tarjotaan pareille mahdollisuuksia levähdyshetkiin arjen keskellä.

Parisuhdeillat kevät 2024

os. Temppelikatu 9 A, 3. krs, auditorio, klo 18 - 19.30

Alustus ja pariporinoita teekupposen ääressä. Voitte osallistua yhteen tai useampaan iltaan, ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton.
Keväällä 2024 illat jatkuvat keskiviikkoisin 31.1., 28.2. ja 20.3.
Lisätietoja: lähetys- ja aikuistyön ohjaaja Hanna Malinen, hanna.malinen@evl.fi, 050 524 1735.

Muuta

Muiden seurakuntien ja yhdistysten järjestämiä parisuhdekursseja ja -leirejä
löytyy esim. osoitteesta https://www.parisuhteenpalikat.fi/lahde-parisuhdekurssille/

Tukea parisuhteen ongelmiin ja siihen liittyviin henkilökohtaisiin kysymyksiin tarjoaa seurakunnan Perheneuvonta.

Parisuhteen pieniin tai isoihin huoliin kannattaa hakea rohkeasti apua. Seurakuntien perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua eri puolilla Suomea.

Hae apua parisuhdeongelmiin