Aviopareille

Riihimäen seurakunta tarjoaa aviopareille erilaisia kokoontumisia, joissa käsitellään parisuhteen ja perheen teemoja ja tarjotaan pareille mahdollisuuksia levähdyshetkiin arjen keskellä.

Keväällä 2022 on tarjolla matalan kynnyksen keskusteluiltoja parisuhteen eri teemoista virastotalon takkahuoneessa, os. Temppelikatu 9 A, 4. krs. Ohjelmassa vapaaehtoisen pariskunnan alustus sekä keskustelua teekupposen ääressä. Jos haluaisitte tulla, mutta lastenhoito tuottaa päänvaivaa, voitte viedä lapset siksi aikaa Iltaperhekerhoon, jossa heille tarjotaan myös iltapala, virastotalon toiseen päähän, os. Temppelikatu 9 C.

Keskusteluiltojen päivämäärät: ti 8.2., ti 8.3. ja ti 5.4.2021 klo 18 - 19.15.

La 21.5.2022 Parisuhteen kuntopäivä Kirkonmäellä klo 10 - 14. Ideana on, että pariskunnat voivat ko. aikana käydä kuntorasteilla omaan tahtiinsa.

Syksylle 2022 on suunnitteilla juhlavampi Ilta Rakkaudelle. Seuratkaapa ilmoittelua!

Muiden seurakuntien ja yhdistysten järjestämiä parisuhdekursseja ja -leirejä löytyy esim. osoitteesta https://www.parisuhteenpalikat.fi/lahde-parisuhdekurssille/

Tukea parisuhteen ongelmiin ja siihen liittyviin henkilökohtaisiin kysymyksiin tarjoaa seurakunnan Perheneuvonta.

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin