Aviopareille

Riihimäen seurakunta tarjoaa aviopareille tapahtumia, leirejä ja kursseja, joissa käsitellään parisuhteen ja perheen teemoja ja tarjotaan pareille mahdollisuuksia levähdyshetkiin arjen keskellä.

Pidempiä, muiden seurakuntien ja yhdistysten järjestämiä parisuhdekursseja ja -leirejä löytyy esim. osoitteesta https://parisuhdekeskus.fi/tapahtumat/

Tukea parisuhteen ongelmiin ja siihen liittyviin henkilökohtaisiin kysymyksiin tarjoaa seurakunnan Perheneuvonta.

Tapahtumia Riihimäen seurakunnassa:
Tulossa lauantaina 26.9.2020 Parisuhteen kuntopäivä
Hirvijärven leirikeskuksessa, os. Hirvijärventie 760 , 11710 Riihimäki.

(Alla esite parisuhteen kuntopäivästä. Esitteen alla tekstit.)

Parisuhteen kuntopäivä la 26.9.2020 klo 10 - 16
​​​​​​​Hirvijärven leirikeskuksen pihapiirissä, os. Hirvijärventie 760, 11710 RIIHIMÄKI

Ohjelma:
10.00    Parisuhdejumppa
        Parisuhteen kuntorata
12.00    Salaattilounas (omat eväät sallittuja)
        Päivän sana
13.30    Circuit training / funktionaalinen selkäjumppa
14.00    Saunat / mahdollisuus sielunhoitoon
15.00    Omien makkaroiden paistoa nuotiolla

Hinta:
Lounas 6 € / hlö - saa tulla myös omin eväin
Saunamaksu muilta kuin Riihimäen srk:n jäseniltä 5 € / hlö.
Käteismaksu paikan päällä tai etukäteen.

Säänmukainen liikuntavarustus. Nuotiomakkarat jokainen tuo itse.
​​​​​​​Ilmoittautumiset lounaalle 13.9.2020 mennessä hanna.malinen@evl.fi, 050 524 1735

Miehille  Naisille  Kaikille  Aviopareille  Hiljaisuutta kaipaaville  Teatteri Viitta

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin