Seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa rippikoulun jälkeiselle ikäluokalle monipuolista toimintaa. Nuoret kokoontuvat useimmiten omassa
nuorisotilassaan Narniassa, osoitteessa Kirkkopolku 2 a.

Sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista asioista:
leireistä, retkistä, viikkotoiminnasta ja monista muista mukavista jutuista.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Hirvijärvellä pidettävät nuortenleirit maksavat 32€
(poislukien isosleirit, jotka ovat ilmaiset koulutettaville)

YöNarnia 14.-15.10.2022 klo 22:00-08:00

Tule yöksi Narnialle! YöNarnia pidetään Narnialla perjantaista 14.10. klo 22:00 lauantaihin 15.10. klo 08:00 asti.
YöNarnialla on yön aikana erilaista toimintaa ja aktiviteetteja leffoista peleihin sekä paljon kaikkea muuta. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Yön aikana Narnialla ei voi kuitenkaan nukkua, vaan yö on valvottava tai lähdettävä kotiin nukkumaan. Ilmoittautumislomakkeella kysytään huoltajalta, että saako nuoren päästää kotiin tai ulos kesken yön ja ilmoitetaanko huoltajalle, jos nuori lähtee kotiin/ulos. Näihin kysymyksiin huoltajan on tärkeä vastata, koska ilman huoltajan lupaa emme voi päästää alaikäisiä nuoria poistumaan Narnialta yöaikaan. YöNarnia on ilmainen osallistujille.

YöNarniaan ilmoittautuminen: tästä linkistä

Isoskoulutusleiri 1a ja 1b

Isosleiri 1a pidetään Hirvijärvellä 7.10-8.10 ja 1b leiri pidetään 8.10-9.10. Valitse ilmoittautuessasi kummalle leirille (1a vai 1b) osallistut. Lisätietoja leiristä Tonilta. Ilmoittautua voit tästä

Isoskoulutus ja jättiskoulutus

Isoskoulutettevista kerätään yhteystietolistaa yhteydenpidon helpottamiseksi. Voit laittaa nimesi listoille tästä.

Jättiskoulutettevista kerätään yhteystietolistaa yhteydenpidon helpottamiseksi. Voit laittaa nimesi listoille tästä

Leirien viimeiset perumispäivät.
Kuutsileiri 26.8.
Joululeiri 25.11.

Näiden päivien jälkeen tulleista peruutuksista peritään osallistumismaksu.

#Elämäonnyt- podcast

Hannan ja Tonin pitämä #Elämä on nyt- podcast spotifyissa. Aiheita tästä elämästä. Kevyttä ja välillä diippiäkin höpinää nuorille ja nuorenmielisille.

Seuraa meitä somessa:
@Narnianuoret