Seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa nuorille monipuolista toimintaa. Nuoret kokoontuvat useimmiten omassa
nuorisotilassaan Narniassa, osoitteessa Kirkkopolku 2 a.

Sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista asioista:
leireistä, retkistä, viikkotoiminnasta ja monista muista mukavista jutuista.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Isoskoulutus 2021-2022

Isoskoulutukseen voi ilmoittautua tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jättiskoulutus 2021-2022

Jättiskoulutukseen voit ilmoittautua tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Leirien viimeiset perumispäivät.
Näiden päivien jälkeen tulleista peruutuksista peritään osallistumismaksu.

Joululeiri 19.11

#Elämäonnyt- podcast

Hannan ja Tonin pitämä #Elämä on nyt- podcast spotifyissa. Aiheita tästä elämästä. Kevyttä ja välillä diippiäkin höpinää nuorille ja nuorenmielisille.

Sähköisen Ilmoittautumisen ohjeet

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Seuraa meitä somessa:
@Narnianuoret