Seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa rippikoulun jälkeiselle ikäluokalle monipuolista toimintaa. Nuoret kokoontuvat useimmiten omassa
nuorisotilassaan Narniassa, osoitteessa Kirkkopolku 2 a.

Sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista asioista:
leireistä, retkistä, viikkotoiminnasta ja monista muista mukavista jutuista.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Hirvijärvellä pidettävät nuortenleirit maksavat 32€
(poislukien isosleirit, jotka ovat ilmaiset koulutettaville)

Tortillatorstai

2.2.2023 on aika tortillatorstain. Paikkana kirkkopuiston seurakuntakoti. Tarkoitettu suomalaisille ja ukranalaisille nuorille. Tervetuloa syömään, pelaamaan, hengaamaan ja viettämään tortillatorstaita hyvässä seurassa. Ilmoittautua voit tästä.

Talviriparin 2023 Isoshaku

Talviripari järjestetään Hirvijärvellä 19.2-25.2.2023. Isosia leirille tarvitaan neljä kappaletta. Isoseksi voivat hakea kaikki isoskoulutuksen käyneet (ei siis tämän vuoden isoskoulutettavat.) Hakuaikaa 15.1.2023 asti. Hakea voit tästä

Isoskoulutus ja jättiskoulutus

Isoskoulutettevista kerätään yhteystietolistaa yhteydenpidon helpottamiseksi. Voit laittaa nimesi listoille tästä.

Jättiskoulutettevista kerätään yhteystietolistaa yhteydenpidon helpottamiseksi. Voit laittaa nimesi listoille tästä

Näiden päivien jälkeen tulleista peruutuksista peritään osallistumismaksu.

#Elämäonnyt- podcast

Hannan ja Tonin pitämä #Elämä on nyt- podcast spotifyissa. Aiheita tästä elämästä. Kevyttä ja välillä diippiäkin höpinää nuorille ja nuorenmielisille.

Seuraa meitä somessa:
@Narnianuoret