Seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa nuorille monipuolista toimintaa. Nuoret kokoontuvat useimmiten omassa
nuorisotilassaan Narniassa, osoitteessa Kirkkopolku 2 a.

Sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista asioista:
leireistä, retkistä, viikkotoiminnasta ja monista muista mukavista jutuista.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Hirvijärvellä pidettävät nuortenleirit maksavat 32€ (poislukien isosleirit, jotka ovat ilmaiset koulutettaville)

AJANKOHTAISTA

Koronarajoitukset koskevat toimintaamme näillä näkymin 28.2. saakka. Olkkarit toteutetaan 8 hengen suuruisina ryhminä tasatunneittain perjantaisin. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Helille p.050 469 47 05

Isoskoulutusleirit 2a ja 2b

Isoskoulutusleiri 2 pidetään kahtena vuorokauden mittaisena leirinä Hirvijärvellä. 2a leiri 28-29.1.2022 ja 2b leiri 29-30.1.2022

2a leirille (pe 28.1-la 29.1.2022) Koronan vuoksi toteutetaan leiripäivänä kirkonmäellä la 29.1. voit ilmoittautua tästä.

2b leirille (la 29.1-su 30.1.2022) Koronan vuoksi toteutetaan leiripäivänä kirkonmäellä su 30.1. voit ilmoittautua tästä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä molemmille leireille on 15.1. Lisätiedot Heliltä tai Jaakolta.

Leirien viimeiset perumispäivät.
Näiden päivien jälkeen tulleista peruutuksista peritään osallistumismaksu.

Joululeiri 19.11

#Elämäonnyt- podcast

Hannan ja Tonin pitämä #Elämä on nyt- podcast spotifyissa. Aiheita tästä elämästä. Kevyttä ja välillä diippiäkin höpinää nuorille ja nuorenmielisille.

Sähköisen Ilmoittautumisen ohjeet

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Seuraa meitä somessa:
@Narnianuoret