Seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa rippikoulun jälkeiselle ikäluokalle monipuolista toimintaa. Nuoret kokoontuvat useimmiten omassa
nuorisotilassaan Narniassa, osoitteessa Kirkkopolku 2 a.

Sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista asioista:
leireistä, retkistä, viikkotoiminnasta ja monista muista mukavista jutuista.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Hirvijärvellä pidettävät nuortenleirit maksavat 32€
(poislukien isosleirit, jotka ovat ilmaiset koulutettaville)

AJANKOHTAISTA

Koronarajoitukset ovat kokoontumisten osalta poistuneet. Olkkarit pyörivät täysillä! Tervetuloa!

Isoshaut alkavat maanantaina 14.3. ilmoittaudu tästä

Isosvalmennusleiri 6.-7.5. Ilmoittautuminen aukeaa 12.4. klo 10.30 paina Tästä

"ISÄNTÄ"! "EMÄNTÄ"! "YÖVALVOJA"! Haku kesän 2022 rippikoulujen Yöturvallisuus- ja leiritoiminnan apuhenkilöksi

Yövalvojaksi rippikouluihin pääsevät vain koulutetut ja leirin alkaessa täysi-ikäiset henkilöt. Koulutukseksi käy vanha isäntä-/emäntä- ja yövalvojakoulutus.  llmoittaudu Yövalvojaksi 1.4. mennessä TÄSTÄ

"ISÄNTÄ"! "EMÄNTÄ"! "YÖVALVOJA"! Leiritoiminnan yöturvallisuus- ja apuhenkilökoulutus 4.5. ja 6.-8.5.2022

Ilmoittautuminen avoinna 1.4. klo 12.00 saakka

Rippikoulussa toimivat yövalvojjina ja toiminnan apuhenkilöinä täysi-ikäiset ja tehtävään koulutuksen saaneet.  Mikäli olet uusi hakija rippikoulun yövalvojaksi voit hakea koulutukseen jos olet täysi-ikäinen tai täytät 18-v ilmoittautumallesi leirille lähdettäessä. Koulutukseen kuuluu 4.5. luennon lisäksi lähiopetusjakso ja käytännön harjoittelu isosvalmennusleirillä 6.5-.8.5.2022. Ilmoittaudu TÄSTÄ

Pääsiäisleiri 14.4.-18.4 .  Nuorisokeskus pikku syöte. Leirin hinta  75€.

Pääsiäisleiri Nuorisokeskus Pikku Syötteellä on tapahtuma joka jää mieleen! Leirillä tehdään kaikkea kivaa yhdessä; lasketaan mäkeä, saunotaan ja puuhaillaan monen moisen ohjelman merkeissä. Matkaamme bussilla melko tovin joten osallistuvat opiskelijat ja koululaiset joutuvat ottamaan kiirastorstain vapaaksi koulusta.

PÄÄSIÄISLEIRIN viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.4. klo 12 mennessä Soita p.0407705993 niin saat ilmoittautumislinkin

Isoskoulutus startti 24.8.2022 klo 16.30 Kirkkopuisto

Leirien viimeiset perumispäivät.
Näiden päivien jälkeen tulleista peruutuksista peritään osallistumismaksu.

#Elämäonnyt- podcast

Hannan ja Tonin pitämä #Elämä on nyt- podcast spotifyissa. Aiheita tästä elämästä. Kevyttä ja välillä diippiäkin höpinää nuorille ja nuorenmielisille.

Sähköisen Ilmoittautumisen ohjeet

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Seuraa meitä somessa:
@Narnianuoret