Seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa nuorille monipuolista toimintaa. Nuoret kokoontuvat useimmiten omassa
nuorisotilassaan Narniassa, osoitteessa Kirkkopolku 2 a.

Sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista asioista:
leireistä, retkistä, viikkotoiminnasta ja monista muista mukavista jutuista.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Koronarajoitukset asettavat toimintaamme muutoksia.
Tiedotamme tapahtumistamme myös instagramissa @narnianuoret

Hirvijärvipicni

Hirvijärvellä 21.5.2021. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä. Kyseessä ulkotapahtuma, säävaraus.

Ilmoittautua voit tästä.

Isäntä/emäntäkoulutus

Nuorisotyö järjestää ripareiden yövalvojia varten koulutuksen ti 18.5 klo 16-19. Koulutus on tarkoitettu kaikille tänä vuonna tai alkuvuonna 2022 18 vuotta täyttäville, jotka haluavat toimia ripareilla tai nuorten leireillä yövahtina. Koulutkseen voi ilmoittautua suoraan Jaakolle (040 7705993) tai Tonille (050 3669485). Koulutus järjestetään Teamsissa etä- koulutuksena.

Megikset eli ylijättikset eli isoisoisoset

Megikseen voit ilmoittautua koulutukseen tästä.

Megisten ohjelmaan kuuluu neljä tapaamista, joista kaksi on syksyllä ja kaksi keväällä ja tämän
lisäksi isosvalmennusleiri toukokuussa. Ylijättiksenä pääset vahvistamaan taitojasi ja vastuusi tehtävien
hoidossa kasvaa, mutta samalla pääset mukaan mukaville leireille.
Tarkempia tietoja toiminnasta Jaakko Maliselta tai Tanja Koskelalta.

Megiskoulutus on tarkoitettu jättiskoulutuksen käyneille nuorille!

Vuoden 2021-2022 megiskoulutuspäivät ovat: 15.9. klo 18, 17.11. klo 18, 19.1. klo 18 ja 16.3. klo 18. Kokoontumispaikkana nuorten oma tila Narnia.

Leirien viimeiset perumispäivät.
Näiden päivien jälkeen tulleista peruutuksista peritään osallistumismaksu.

PODCAST

Hannan ja Tonin pitämä #Elämä on nyt- podcast spotifyissa 8.1.2021 alkaen.

Ilmoittautuminen

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Facebookissa

Instagramissa

Nuori rukoilee, kuvassa avoinna oleva raamattu, risti ja rukoilevat kädet

Muualla Somessa