Seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa nuorille monipuolista toimintaa. Nuoret kokoontuvat useimmiten omassa
nuorisotilassaan Narniassa, osoitteessa Kirkkopolku 2 a.

Sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista asioista:
leireistä, retkistä, viikkotoiminnasta ja monista muista mukavista jutuista.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Megikset eli ylijättikset eli isoisoisoset

Megisten syksyn tapaaminen järjestetään ti 29.8. klo 18 Narnialla. Voit ilmoittautua koulutukseen tästä.

Megisten ohjelmaan kuuluu kaksi tapaamista, joista toinen on syksyllä ja toinen keväällä ja tämän lisäksi isosvalmennusleiri toukokuussa. Ylijättiksenä pääset vahvistamaan taitojasi ja vastuusi tehtävien hoidossa kasvaa, mutta samalla pääset mukaan mukaville leireille. Tarkempia tietoja toiminnasta Jaakko Maliselta tai Tanja Koskelalta.

Megiskoulutus on tarkoitettu jättiskoulutuksen käyneille nuorille!

Isoskoulutusleiri 1a ja 1b

Isoskoulutusleiri 1a järjestetään 23.10-25.10 Hirvijärvellä.
Tälle leirille tulevat H1,H2, H4, Kaupunkikoulu, Susu ja muualle menevien ryhmissä olleet.
Ilmoittautumaan pääset tästä. Leirille tarvitset mukaan lupalapun, jonka saa narniasta tai
voit tulostaa itse leirit ja retket -välilehden alta.

Isoskoulutusleiri 1b järjestetään 30.10-1.11 Hirvijärvellä.
Tälle leirille tulevat Kannisto, Lautsia, Evo 1, Evo 2, H3, H5 ja Talvi 1 riparilla olleet.
Ilmoittautumaan pääset tästä. Leirille tarvitset mukaan lupalapun, jonka saa
narniasta tai voit tulostaa itse leirit ja retket -välilehden alta.

Isoskoulutus 2020-2021

Isoskoulutus alkaa 19.8.2020 Klo 16.30 Kirkkopuiston seurakuntakodilla.
Riittää kun tulet paikalle silloin. Isoskoulutettavista kerätään yhteystietorekisteri, jota
voidaan käyttää koulutukseen liittyvään tiedotukseen. Voit ilmoittaa yhteystietosi tästä linkistä.

JOULULEIRI 2020

Joululeiri pidetään 11.12.-13.12. Hirvijärven leirikeskuksessa. Hinta 32€. Ilmoittautuminen
aukeaa 1.10. ja on auki 23.11. asti. 50 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Ilmoittautua voi tästä. Lisätietoja leiristä voit kysyä Tanjalta.

Leirien viimeiset perumispäivät.
​​​​​​​Näiden päivien jälkeen tulleista peruutuksista peritään osallistumismaksu.

Quutsileiri:  21.8.
Isosleiri 1a:   16.10.
Isosleiri 1b:  23.10.
Joululeiri:  4.12.

Ilmoittautuminen

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Facebookissa

Instagramissa

Nuori rukoilee, kuvassa avoinna oleva raamattu, risti ja rukoilevat kädet

Muualla Somessa