alfa

Syksyllä 2018 alkaa Alfa-kurssi

Tapaamme 9 kertaa  joka toinen torstai ajalla 4.10.-29.11., lisäksi on yön yli kestävä leiri Hirvijärven leirikeskuksessa 7.-8.12. sekä Alfa-kurssin päätösjuhla 10.1.2019.

Alfa on yhteistä ateriointia, musiikkia, alustuksen kuuntelua ja pienryhmissä keskustelua. Aloitamme aina illan yhteisellä aterialla. Syödessä on mukava vaihtaa kuulumisia kurssin aikana tutuksi tulevien alfalaisten kanssa. Ja jos tulet suoraan työstä, niin sinun ei tarvitse nälkäisenä olla. Ruokailun jälkeen lauletaan hetki yhdessä ja sitten on alustus illan aiheesta. Loppuilta kuluu aiheesta keskustellen ryhmissä. Ilta alkaa klo 18 ja päättyy klo 20.30.

Ilmoittautuminen avattu:  kirkkoherranvirastoon 21.9. mennessä. puh. 019 7481.
Lisätietoja antaa Vesa Kunnas, 0400 589270.

Seurakuntapastori, aikuis- ja evankelioimistyö
Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi