GROOVE-
RUOKAKOLEHTI

Groovepussi elintarvikelahjoitus, joka jaetaan diakoniatyön kautta vähävaraisille riihimäkeläisille. Groovepussien vastaanotto alkaa Keskuskirkolla tuntia ennen Grooveimpia joululauluja.

Groovepussin sisältö:

Kahvia
Teetä
Suklaata/makeisia
Keksiä
Säilykkeitä (ei hernekeittoa)
Leivonta-aineita (ei vehnä/sämpyläjauhoja)
Halutessasi pieni jouluinen yllätys (ei tuoksukynttiöitä)

Keräykseen voi osallistua ostamalla listassa mainitut elintarvikkeet joko yhtä tai useampaa pussia varten,
pakkaamalla ne pussiin tai kassiin ja tuomalla ne Keskuskirkolle ennen Grooveimpien joululaulujen alkua.

Grooveimmat joululaulut 2021

GROOVELIVE-STRIIMI - KLIKKAA TÄSTÄ

TO 9.12. klo 19, PE 10.12. klo 19
LA 11.12. klo 14, LA 11.12. klo 19

LIPUT:

Netticket.fi
https://www.netticket.fi/grooveimmat-joululaulut-2021-riihimakiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Riihimäen Pieni Lelukauppa
Hämeenkatu 25-27 LH 1-2, 11100 Riihimäki

Hyvinkään Villatehdas
Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää

Koronapassi

Grooveimmissa joululauluissa otetaan käyttöön koronapassintarkastus aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti. Koronapassi tarkistetaan 16v. ja sitä vanhemmilta konsertteihin tulijoilta. ”Kanta-Hämeessä kielletään sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli 50 henkilöä. Rajoitukset tulevat voimaan 4.12. Koronapassi on vaihtoehto rajoituksille laissa määritellyissä tilanteissa.” Aluehallintovirasto

Mikäli olet jo ostanut lipun ja koronapassintarkastuksen tähden haluat rahat takaisin, ole yhteydessä info@netticket.fi
Halutessasi lipun hinnan voi myös jättää palauttamatta, jolloin se menee hyväntekeväisyyteen Kirkon Ulkomaanavulle.

Nyt on ilo ylimmillään!
Groove soi Riihimäellä jälleen kahden vuoden tauon jälkeen! Viime vuonna perinteinen joulunavaus piti peruuttaa korona-pandemian vuoksi. Tänä vuonna Grooveimmat joululaulut toteutetaan puhtaasti konserttimuotoisena ilman erityistä teemaa. Näyttävyydestä ja Groovesta ei kuitenkaan tingitä ja rakastetut tutuiksi tulleet sovitukset täyttävät kirkkosalin ja luovat joulumielen 9.-11.12.2021

Keskuskirkkoon voidaan tämän hetken tiedon mukaan ottaa 300 kuulijaa. Mahtumisensa konserttiin voi tänä vuonna varmistaa, sillä ensimmäistä kertaa Grooveimpiin myydään lippuja. Lippuun ei sisälly paikkavarausta.

HUOM! VUODEN 2021 GROOVEIMPIIN JOULULAULUIHIN MYYDÄÄN PÄÄSYLIPPUJA!
Lippujen hinnat ovat 6€/12€/20€ sen mukaan kuinka paljon haluat lipusta maksaa ja näin ollen lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Lipun hinnasta noin 2 euroa käytetään lipunmyyntikuluihin, loput tilitetään Kirkon Ulkomaanavulle.

Hyvän tekeminen on aina ollut Grooveimpien joululaulujen keskeisiä tavoitteita. ”Sen lisäksi että iloitsemme jokaisesta, joka haluaa tulla meidän kanssamme jouluaan aloittamaan, niin toivomme tietysti, että voisimme samalla tehdä jonkun elämästä vähän paremman lahjallamme”, sanoo Groove Familyn Petja Heiskanen. Tilaisuudessa ei tällä kertaa kerätä erikseen kolehtia, vaan lahja kerätään lippujen myynnillä. Groovepussikeräyksen järjestämme Keskuskirkolla alkaen n. tuntia ennen konsertteja.

Kirkon ovet aukeavat aina puoli tuntia ennen konserttia ja jos lippuja on jäljellä niin niitä saa myös kirkon ovelta käteisostolla. Jos haluat konserttiin eikä sinun ole mahdollista ostaa lippua, niin soittamalla diakoniatyön ajanvaraukseen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-13 puh. 050 592 3553 asia hoituu. Tilaisuudessa kuulijoiden toivotaan käyttävän suojamaskia.

Janne Yrjölä, 044 241 0046, janneyrjola@outlook.com
Petja Heiskanen, 050 323 7965, petja.heiskanen@evl.fi

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) striimaa konsertit

GROOVELIVE-STRIIMI - KLIKKAA TÄSTÄ

Lisätietoa: Groovepussi-infoa

Groove Familyn somekanavat:
www.facebook.com/grooveimmatjoululaulut
www.instagram.com/thegroovefamily/

Grooveimmat joululaulut To 9.12. klo 19, Pe 10.12. klo 19, La 11.12. klo 14 ja klo 19.