Kutsu - tule yhteiseen jouluaaton iltaan

22.11.2017 09.34

Yhteisessä pöydässä

Monelle meistä yksi joulun kohokohtia on jouluateria yhdessä läheisten kanssa.  Aina ei kuitenkaan ole mahdollisuutta valmistella joulupöytää.  Ehkä on kiireitä, tai ei jostain syystä jaksa tai halua valmistella joulua kotona vietettäväksi.  Voi myös olla tilanne, että pöydän saisi kattaa vain itselleen, eikä ajatus omassa seurassa vietettävästä jouluaatosta tunnu hyvältä.

Tänä jouluna Riihimäen seurakunta kutsuu kaikkia yhteiseen jouluaaton viettoon Kirkkopuiston seurakuntakotiin.  Aattoillan voi aloittaa jo klo 16 osallistumalla aattohartauteen Keskuskirkossa.  Sen jälkeen ohjelma jatkuu Kirkkopuiston seurakuntakodissa, jossa pienen ohjelmatuokion jälkeen siirrytään perinteiseen joulupöytään.  Tarjolla on niin kinkkua kuin laatikoitakin, rosollia ja jälkiruokaa unohtamatta.

Myöhemmin illalla (n. klo 19) vierailee joulupukki.  Muuten ilta koostuu vapaasta seurustelusta ja joululauluista, joita voi sekä kuunnella että laulaa yhdessä muiden kanssa.  Noin klo 20.30 alkaen on tarjolla jouluinen kahvipöytä ja klo 22 alkaa Keskuskirkossa jouluyön messu, johon seurakunnan yhteinen jouluaaton vietto päättyy.

Ruokailun hinta on 12 e aikuiset, 6 e lapset 2-12 vuotta, alle 2-vuotiaat maksutta.  Ruokailuun ennakkoilmoittautuminen on välttämätön 14.12. mennessä.  Ilmoittautua voi kirkkoherranvirastoon, puh. 019-7481, tai sähköpostitse sirpa.vihera@evl.fi
Kahville klo 20.30 – 21.30 voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, vaikkapa jouluyön messuun tullessaan.  Myös kahvittelun yhteydessä on jouluista musiikkia.

Yhteinen jouluaaton vietto sopii kaiken ikäisille.  Mukaan voit tulla yksin tai yhdessä läheistesi kanssa.  Myös lapsiperheet ovat tervetulleita!