iloinen ehtoollinen

Iloinen ehtoollinen

Mikä on Iloinen ehtoollinen?
Iloinen Ehtoollinen on lyhyt, raikas ja musiikkipitoinen mahdollisuus Jumalan kohtaamiseen viikonlopun kynnyksellä. Puolituntisen aikana tarjoutuu mahdollisuus niin hiljentymiseen, iloitsemiseen kuin ehtoollisen nauttimiseenkin.  Rytmimusiikin pohjalta toteutettu messu on tarkoitettu kaikenikäisille – tule tutustumaan!

Iloiset ehtoolliset Keskuskirkossa keväällä 2018

• pe 19.1.

• pe 9.2.

• pe 9.3.

• pe 20.4.

• pe 18.5.

Kirkkoon voi tulla laulamaan yhteislauluja klo 17.45 alkaen, itse messu alkaa klo 18.

Tule mukaan toteuttamaan
Iloisia ehtoollisia on toteuttamassa monia avustajia ja vapaaehtoisia, olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Haluatko soittaa bändissä, toimia esilaulajana tai olla apuna miksauksessa/roudauksessa/sanamonisteiden tekijänä?
Ota yhteyttä: Ilona Kaikko, ilona.kaikko@evl.fi / 040-770 5994.

Haluatko olla mukana messun toteuttamisessa (esim. tekstinlukijana, saarnan toteutuksessa tai juontamassa)?
Ota yhteyttä: Kalle Leppälä, kalle.leppala@evl.fi, 050-3644 190.

Ilona Kaikko
Nuorisomuusikko