Miksauksen ja musiikkiäänentoiston jatkokurssi

Kurssi järjestetty syksyllä 2019, mahdollisesti taas ohjelmassa syksyllä 2020!

Onko miksauksen ja äänentoiston perusteet jo hallussa, mutta olet välillä miettinyt, miksi laulajaa ei kuulu muun bändin keskeltä, vaikka volume olisi kaakossa, tai miksi mikrofonit alkavat vinkumaan pienestäkin pihahduksesta? Miksi bändin soundi kuulostaa treeniksellä hyvältä, mutta keikalla muhjuiselta ja epäselvältä? Entä miten toimia, jos soundcheckiin on vain 5min aikaa ennen keikan alkua? Näitä, ja monia muita ongelmia ratkotaan miksauksen jatkokurssilla. Kurssilla saat vinkkejä ja soitinkohtaisia esimerkkejä soundcheckiin ja live-miksaamiseen, ja opit helppoja tekniikoita, joiden avulla saat bändin kuin bändin kuulostamaan erinomaiselta.

Paikka ja aika:

- ke 9.10. klo 17.30 - 20 @ seurakunnan bänditila (Kirkkopolku 2a)

- ke 16.10. klo 17.30 - 20 @ Riihimäen Keskuskirkko

Opettajat: Ilona Kaikko ja Tomi Saario

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: ilm. viim. 24.9., Anu Neuvonen (anu.neuvonen@evl.fi) / 040-770 5994)

miksauspöytä