Pyhiinvaellus Pyhän Olavin merireitillä
Turun saaristoon ja Ahvenanmaalle 13.5-21.5.2021

Kiinnostaako pyhiinvaellus Pyhän Olavin merireitillä maailman kauneimmaksi kehutussa saaristossa?
Tervetuloa apostolin kyydille Turun saaristoon ja Ahvenanmaalle 13.5-21.5.2021.

Pyhiinvaellamme pääsääntöisesti apostolin kyydillä, noin 120 km, (ja toisinaan lautta-
matkoin, noin 50 km)  viikon Pyhän Olavin merireittiä Turusta Maarianhaminaan.
Reitti on osa St. Olav Ways pyhiinvaellusreittiä (Turku – Trondheim, n. 1200km) ja
Euroopan neuvoston kulttuurireittejä, joka vihittiin käyttöön keväällä 2019.

Reitti kulkee etapein: Parainen – Nauvo – Seili - Korppoo – Kökar – Sottunga – Lumparland –
Maarianhamina. Virallisesta merireitistä poikkeamme vaelluksen kolmantena päivänä, kun
vietämme rentouttavan vuorokauden tunnetulla Seilin saarella.

Tule kokemaan saariston monimuotoinen kauneus, reitin paikkojen vaikuttava historia,
kristittyjen yhteys, joutilas yksinolo, kehosi sopiva liikuttaminen ja Kristuksen matkakumppanuus!
Ryhmän koko on max. 18 hlöä.  Ensisijalla ovat Riihimäen seurakunnan jäsenet.

Infotilaisuus ja ensimmäinen kokoontuminen on ke 2.9.2020 klo 18.
Ryhmä kokoontuu 2-3 kertaa syys-joulukuussa 2020, ja 3-4-kertaa kevätkaudella 2021.
Ryhmän on mahdollista kerätä varoja omien kustannusten pienentämiseksi niin päättäessään erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa. Alustava hinta-arvio ilman ruokailuja (sis.bussimatkat, majoitukset aamiaisineen, laivamatkan Maarianhamina-Turku, lauttamatkat, vakuutuksen) on n. 700-800 €.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset pastori Kalle Leppälälle, kalle.leppala@evl.fi