Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa pidämme tärkeänä lapsen ja lapsuuden ainutlaatuisuutta. Toiminnan perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja arvopohja. Kasvatuskumppaneina haluamme tukea kotien ja vanhempien kasvatustehtävää tarjoamalla kohtaamisen paikkoja erilaisten kerhotoimintojen muodossa.

Ilmoittautuminen

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

HUOM! Lapsi ei tarvitse omia pankkitunnuksia, vaan kirjautua voi myös huoltajan tunnuksilla!

Kaikkiin varhaiskasvatuksen ryhmiin pääset ilmoittautumaan tästä https://asiointi.riihimaenseurakunta.fi/enrolment/enrolment/E680EAA6EB75A8451CC07C27EBCB2DE6

​​​​​​​​​​​​​​Ilmoittautuminen linkistä aukeaa 7.5., mutta rekisteröityminen etukäteen on jo mahdollista! Tarkemmat tiedot ryhmistä Päiväkerhot -välilehden alta.

​​​​​​​Hinnasto:

Syksy:

kahdesti viikossa 3 tuntia 95€, ei jäseneltä 118€

kahdesti viikossa 2 tuntia 75€, ei jäseneltä 93,75€

painotteiset kerhot 105€, ei jäseneltä 131,25€

Kevät:

kahdesti viikossa 3 tuntia 100€, ei jäseneltä 125€

kahdesti viikossa 2 tuntia 80€, ei jäseneltä 100€

painotteiset kerhot 110€, ei jäseneltä 137,58€

Kirkkoon kuulumattomat ja toisen seurakunnan jäsenet +25%, sisaralennus -25% / kerholainen.

Musakerhot, naperoliikunta, metsämörrikerho ja perheiden kokkikerho 30€ / kausi.

Varhaiskasvatuksen uutiskirje huhtikuulle. Vapputapahtuma ja toukokuun tulevat tapahtumat.
Uutiskirje huhtikuulle

​​​​​​​​​​​​​​