Oma käsi mallina voit askarrella vaikka mitä hauskaa!

 

Leikkaa kananmunakennosta "kupit" irti. Leikkaa sitten lovia kuvan mukaisesti ja muotoile terälehdiksi. Maalaa esim. sormivärillä ja anna kuivua. Jäljelle jääneistä palasista voit maalata lehtiä. Piirrä kranssi, leikkaa se ja liimaa kuivuneet kukat & lehdet kranssiin kiinni.

Pelkkiä papereita taittelemalla voit tehdä hienoja taideteoksia. Ota haluamasi kokoinen paperi ja taita sitä puolelta toiselle "haitarimaiseksi". Myös mainoslehtisten sivuja ym. voi käyttää, niin saat värikkäitä.

 

Tarvitset yhden tyhjän vessapaperirullan. Leikkaa siitä kaksi samankokoista rinkulaa. Nido rinkulat toisiinsa kiinni ja sitten jäljelle jääneen rullan reunaan. Sivele reunat vaikka valkoisella sormivärillä ja paina tiukasti kartonkia vasten. Anna kuivua ja sen jälkeen piirrä kasvot. Näitä mahtuu kartongille vaikka kokonainen perhe ja eri väreillä tulee myös hienoja. Helppoa ja yksinkertaista.

 

 

Pelkkiä eri kokoisia sydämiä käyttämällä saa tehtyä vaikka hauskoja eläimiä. Katso lisää vinkkejä varhaiskasvatuksen fb:stä.