Leirit

Kouluikäisten leirit pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa Hirvijärvellä.
Tiedossa on mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Tervetuloa mukaan!

Kukin lapsi voi saada yhden leiripaikan (paitsi eskareiden ja 1.-2.lk leiripäivä).
Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti riihimäkeläisille lapsille. Seurakuntaan kuulumattomille on korotettu leirimaksu +50%.  Jos perheestä leireilee useampi lapsi, sisarusalennus on -25%. Leirimaksusta on mahdollista hakea maksuvapautusta.

Leireille ilmoittaudutaan sähköisesti: ilmoittautuminen avautuu ma 20.1. klo 18.00
Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä.
HUOM! gmail saattaa laittaa evl-osoitteesta tulleet postit roskapostiin.

1.-2.lk leiri 8.-9.2.

Leiristä vastaa Jenni.

3.-5.lk Tyttöleiri 14.-15.3.

Leiristä vastaa Kati.

3.-6.lk Poikaleiri 28.-29.3.

Leiristä vastaa Mika.

12 ja risat leiri 3.-5.4.
12-14- vuotiaiden leiri.
Leirimaksu 40€.

Leiristä vastaa Jenni.

Eskareiden ja 1.-2.lk leiripäivä 9.5. klo 10-16
Leirimaksu 15€.

Leiristä vastaa Mika.

PERHERETKI LINNANMÄELLE 16.5.

Kevätretki kouluikäisille perheineen Linnanmäelle toukokuussa 2020. Retkelle voi myös hyvin lähteä esim. kummin kanssa. Rannekkeen hinta on 35 €. Huvipuistoalueelle on vapaa sisäänpääsy. Perheen pienimmille on tarjolla 9 ilmaista laitetta. Huomaattehan, että osassa laitteissa tulee mukana olla huoltaja. Laitekohtaiset turvarajat voi tarkistaa https://www.linnanmaki.fi/fi/laitteet/  . Lisätietoa retkelle ilmoittautumisesta yms. myöhemmin.

POIKIEN TELTTALEIRI

3.-6.lk (kolmannen-kuudennen luokan käyneille) 1.-4.6. Vehkaojalla.

Tule kokemaan teltassa yöpyminen ja luonnon helmassa oleminen. Ohjelmassa pelaamista, saunomista, Raamattuun tutustumista, käsillä tekemistä, retkeilyn perusteita ym. Leiri pidetään Vehkaojalla.

Vehkaoja on vanha pieni maatila n. 600m päässä Hirvijärven leirikeskukselta. Leirillä yöpyminen tapahtuu seurakunnan (tai omissa) teltoissa.

Hinta: 45€, sisarusalennuksella hinta 34€, koskee kouluikäistentyön kesäleirejä. Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu.

Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta

Sähköinen ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

12 JA RISAT LEIRI

12-14 vuotiaille

15.-18.6. Lautsian lomakeskus Hauholla

Ohjelmassa mm. raamiksia, seikkailua ja toimintaa ulkona ja sisällä, uintia ja saunomista.

Hinta 55€, sisarusalennuksella hinta 41€, koskee kouluikäistentyön kesäleirejä.

Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu.

Leiristä vastaa Jenni Sten

1.-2.lk LASTEN LEIRI

(ensimmäisen-toisen luokan käyneille)

16.-18.6. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Ohjelmassa mm. raamiksia, kädentaitoja, uimista ja saunomista sekä pelejä ja leikkejä.

Hinta 35€, sisarusalennuksella 26€,

koskee kouluikäisten työn kesäleirejä. Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu.

Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta.

TYTTÖLEIRI 3.-5.lk

(kolmannen-viidennen luokan käyneille)

22.-25.6. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Ohjelmassa mm. raamiksia, kädentaitoja, monenlaista tekemistä sisällä ja ulkona sekä saunomista ja uimista.

Hinta 50€, sisarusalennuksella hinta 38€, koskee kouluikäistentyön kesäleirejä. Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu.

Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta

3.-5.lk SEKALEIRI

(kolmannen-viidennen luokan käyneille lapsille)

26.-28.6. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Hinta 40€, sisarusalennuksella hinta 30€, koskee kouluikäistentyön kesäleirejä. Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu.

Leiristä vastaa Jenni Sten

kuva