Leirit

Kouluikäisten leirit pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa Hirvijärvellä.
Tiedossa on mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Tervetuloa mukaan!

Kukin lapsi voi saada yhden leiripaikan (paitsi eskareiden ja 1.-2.lk leiripäivä).
Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti riihimäkeläisille lapsille. Seurakuntaan kuulumattomille on korotettu leirimaksu +50%.
Jos perheestä leireilee useampi lapsi, sisarusalennus on -25%. Leirimaksusta on mahdollista hakea maksuvapautusta.

Ilmoittautuminen

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joten uutta tunnistautumista ei tarvita.

HUOM! Lapsi/nuori ei tarvitse välttämättä omia pankkitunnuksia, vaan kirjautua voi myös huoltajan tunnuksilla!

KESÄN LEIRIT

Kesän leireille ilmoittautuminen on päättynyt.

Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä.
HUOM! gmail saattaa laittaa evl-osoitteesta tulleet postit roskapostiin.

POIKIEN TELTTALEIRI
3.-6.lk (kolmannen-kuudennen luokan käyneille) 1.-4.6. Vehkaojalla on peruttu! Ilmoittautuneille laitettu sähköpostia asiasta.

12 JA RISAT LEIRI - 12-14 vuotiaille
16.-18.6. Hirvijärven leirikeskuksessa. Huom! Muutos ajankohdassa ja paikassa!

Ilmoittautuneille laitettu sähköpostia asiasta. Leiristä vastaa Jenni Sten.

1.-2.lk LASTEN LEIRI (ensimmäisen-toisen luokan käyneille), toteutuu päiväleirinä.
16.-18.6. Sipusaaren seurakuntakodissa klo:10-15.

Ilmoittautuneille laitettu sähköpostia asiasta. Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta.

TYTTÖLEIRI 3.-5.lk (kolmannen-viidennen luokan käyneille)
22.-25.6. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Ilmoittautuneille ilmoitettu sähköpostilla asiasta. Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta.

3.-5.lk SEKALEIRI  (kolmannen-viidennen luokan käyneille lapsille)
26.-28.6. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Ilmoittautuneille ilmoitettu sähköpostilla asiasta. Leiristä vastaa Jenni Sten.

kuva