Leirit

Kouluikäisten leirit pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa Hirvijärvellä.
Tiedossa on mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Leirille kuljemme yhteiskuljetuksella. Tervetuloa mukaan!

Kukin lapsi voi saada yhden leiripaikan
Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti riihimäkeläisille lapsille. Seurakuntaan kuulumattomille on korotettu leirimaksu +50%.
Jos perheestä leireilee useampi lapsi, sisarusalennus on -25%. Leirimaksusta on mahdollista hakea maksuvapautusta.

Ilmoittautuminen

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta,
    tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.
     Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi.
     Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä,
    pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana.
      Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan
käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joten uutta tunnistautumista ei tarvita.

HUOM! Lapsi/nuori ei tarvitse välttämättä omia pankkitunnuksia,
vaan kirjautua voi myös huoltajan tunnuksilla!

KEVÄÄN 2021 LEIRIT

12 JA RISAT LEIRI - 12-14 vuotiaille (6.-8.lk)
9.-11.4. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Leirimaksu 45€.
Leiristä vastaa Emilia Palomäki.

Peruttu koronarajoituksien vuoksi!

KESÄ 2021 Leirit - HUOM! MUUTOKSET MAHDOLLISIA

3.-6.lk POIKIEN TELTTALEIRI (kolmannen-kuudennen luokan käyneille) LEIRILLÄ TILAA!
7.-10.6.2021 Vehkaoja, Hirvijärvi
Tule kokemaan teltassa yöpyminen ja luonnon helmassa oleminen. Ohjelmassa pelaamista, saunomista, Raamattuun tutustumista, käsillä tekemistä, retkeilyn perusteita ym. Vehkaoja on vanha pieni maatila n. 600m päässä Hirvijärven leirikeskukselta. Leirillä yöpyminen tapahtuu seurakunnan (tai omissa) teltoissa. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje jossa tarkemmat tiedot varusteista.
Hinta: 50€
Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta

Ilmoittautuminen aukeaa tähän 22.3. klo: 18.00

12 JA RISAT LEIRI 12-14 vuotiaille LEIRI TÄYNNÄ!
21.-24.6.2021 Wuolteen Kartano, Hauholla
Ohjelmassa mm. raamiksia, seikkailua ja toimintaa ulkona ja sisällä, uintia ja saunomista.
Hinta 60€
Leiristä vastaa Jenni Sten Huom! Opintovapaalla 31.5. asti

Ilmoittautuminen aukeaa tähän 22.3. klo: 18.00

1.-2.lk LASTEN LEIRI (ensimmäisen-toisen luokan käyneille) LEIRI TÄYNNÄ!
22.-24.6.2021 Hirvijärven leirikeskuksessa.
Ohjelmassa mm. raamiksia, kädentaitoja, uimista ja saunomista sekä pelejä ja leikkejä.
Hinta 45€
Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta

Ilmoittautuminen aukeaa tähän 22.3. klo: 18.00

3.-5.lk TYTTÖLEIRI (kolmannen-viidennen luokan käyneille) LEIRI TÄYNNÄ!
28.6.-1.7.2021 Hirvijärven leirikeskuksessa.
Ohjelmassa mm. raamiksia, kädentaitoja, monenlaista tekemistä sisällä ja ulkona sekä saunomista ja uimista.
inta 55€
Leiristä vastaa Jenni Sten Huom! opintovapaalla 31.5. asti

Ilmoittautuminen aukeaa tähän 22.3. klo: 18.00

3.-5.lk LASTEN LEIRI (kolmannen-viidennen luokan käyneille lapsille) LEIRILLÄ TILAA!
2.-4.7.2021. Hirvijärven leirikeskuksessa.
Hinta 45€