Leirit

Kouluikäisten leirit pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa Hirvijärvellä.
Tiedossa on mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Tervetuloa mukaan!

Kukin lapsi voi saada yhden leiripaikan (paitsi eskareiden ja 1.-2.lk leiripäivä).
Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti riihimäkeläisille lapsille. Seurakuntaan kuulumattomille on korotettu leirimaksu +50%.
Jos perheestä leireilee useampi lapsi, sisarusalennus on -25%. Leirimaksusta on mahdollista hakea maksuvapautusta.

KEVÄT 2020

TYTTÖLEIRI 14.-15.3.2020 on peruttu! Ilmoittautuneille laitettu sähköpostia asiasta.

POIKALEIRI 28.-29.3.2020 on peruttu! Ilmoittautuneille laitettu sähköpostia asiasta.

12 ja risat leiri 3.-5.4.2020 on peruttu! Ilmoittauneille laitettu sähköpostia asiasta.

Perheretki Linnanmäelle 16.5.2020 on peruttu! Ilmoittautuneille laitettu sähköpostia asiasta.

Ilmoittautuminen

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Leiripäivä 9.5.2020 eskareille-1.-2.lk Hirvijärvellä. (leirillä tilaa)
Leirimaksu 15€. Leiristä vastaa: Mika Kivinen

Ilmoittautuminen

KESÄN LEIRIT

Kesän leireille ilmoittaudutaan sähköisesti: ilmoittautuminen avautuu tänne ma 9.3. klo 18.00

Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä.
HUOM! gmail saattaa laittaa evl-osoitteesta tulleet postit roskapostiin.

POIKIEN TELTTALEIRI
3.-6.lk (kolmannen-kuudennen luokan käyneille) 1.-4.6. Vehkaojalla.

Tule kokemaan teltassa yöpyminen ja luonnon helmassa oleminen. Ohjelmassa pelaamista, saunomista, Raamattuun tutustumista, käsillä tekemistä, retkeilyn perusteita ym. Leiri pidetään Vehkaojalla. Vehkaoja on vanha pieni maatila n. 600m päässä Hirvijärven leirikeskukselta. Leirillä yöpyminen tapahtuu seurakunnan (tai omissa) teltoissa. Hinta: 45€, sisarusalennuksella hinta 34€, koskee kouluikäistentyön kesäleirejä. Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu. Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta.

Sähköinen ilmoittautuminen aukeaa 9.3. klo: 18.00

12 JA RISAT LEIRI - 12-14 vuotiaille
15.-18.6. Lautsian lomakeskus Hauholla

Ohjelmassa mm. raamiksia, seikkailua ja toimintaa ulkona ja sisällä, uintia ja saunomista.
Hinta 55€, sisarusalennuksella hinta 41€, koskee kouluikäistentyön kesäleirejä.
Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu. Leiristä vastaa Jenni Sten

Sähköinen ilmoittautuminen aukeaa 9.3. klo. 18.00

1.-2.lk LASTEN LEIRI (ensimmäisen-toisen luokan käyneille)
16.-18.6. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Ohjelmassa mm. raamiksia, kädentaitoja, uimista ja saunomista sekä pelejä ja leikkejä. Hinta 35€, sisarusalennuksella 26€, koskee kouluikäisten työn kesäleirejä. Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu. Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta.

Sähköinen ilmoittautuminen aukeaa 9.3. klo. 18.00

TYTTÖLEIRI 3.-5.lk (kolmannen-viidennen luokan käyneille)
22.-25.6. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Ohjelmassa mm. raamiksia, kädentaitoja, monenlaista tekemistä sisällä ja ulkona sekä saunomista ja uimista. Hinta 50€, sisarusalennuksella hinta 38€, koskee kouluikäistentyön kesäleirejä. Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu. Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta.

Sähköinen ilmoittautuminen aukeaa 9.3. klo. 18.00

3.-5.lk SEKALEIRI  (kolmannen-viidennen luokan käyneille lapsille)
26.-28.6. Hirvijärven leirikeskuksessa.

Ohjelmassa mm. raamiksia, kädentaitoja, monenlaista tekemistä sisällä ja ulkona sekä saunomista ja uimista. Hinta 40€, sisarusalennuksella hinta 30€, koskee kouluikäistentyön kesäleirejä. Seurakuntaan kuulumattomille korotettu leirimaksu. Leiristä vastaa Jenni Sten.

kuva