kahvikutsut
naiset
Seurakuntapastori, aikuis- ja evankelioimistyö

Naisten kahvikutsut

Tiistaina 14.5. klo 18.30 Vihreällä talolla.
Kirsti Tolvanen kertoo Minna Canthin elämästä ja
tuotannosta. Musiikkia. Kahvi/tee ja pieni suolainen ja
makea leivonnainen 8 euroa.

Naisten kevätpäivä 14.4.

”Jotta voisin elää omannäköistäni elämää”

Naisten kevätpäivä Hirvijärven leirikeskuksessa, os. Hirvijärventie 760, sunnuntaina 14.4. klo 10-18.
Päivän aikana tutustutaan Seija Taivaisen johdolla Enneagrammi –nimiseen itsetuntemustyökaluun, joka auttaa ymmärtämään sekä itseä että toisia.  Itsetuntemuksen lisääntyessä kasvaa myös ymmärrys muita kohtaan.  Päivä sisältää luento-osuuden, keskustelua ja erilaisia harjoituksia.

Lisäksi musiikkiohjelmaa, lounas ja päiväkahvi.  Päivän hinta 20 euroa maksetaan paikan päällä käteisellä.
Ennakkoilmoittautuminen välttämätön, sähköpostilla sirpa.vihera@evl.fi, tai kirkkoherranvirastoon,
puh. 019 7481.
Ilmoittaudu viimeistään  5.4. ja kerro ilmoittautuessasi myös mahdolliset ruoka-aineallergiat tai erityisruokavaliot.