Raidemessu

la 21.10. klo 17.00 – 19.00

Keskuskirkko

Raidemessu on rento iltamessu, jossa seurakuntalaiset saavat tuoda lahjansa esiin ja toteuttaa oman näköistään messua.

Klo 17 Raidemessu, Keskuskirkko, Juha Itäleino, Ilkka Esselström. Raidemessun jälkeen iltapalaa.  Musiikissa Romano Gospel - Yhtye & Henkka Nyman, Robert ja Piia Berg, ja Ulf Krokfors (palkittu Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla).

Laita jo nyt kalenteriin: Romano Gospelin suuri romanimusiikin konsertti 3.2.2024 klo 14 Kirkkopuiston seurakuntakodissa.

Ruokakolehti
Raidemessussa on elintarvikekolehti, mikä tarkoittaa: tuo jotain säilyvää elintarviketta, jossa on päiväys vielä hyvänä.
Messun yhteydessä voit ottaa tuoduista jotain itsellesi sen mukaan, mitä tarvitset. Tuoduista ruoka-aineista loput
annetaan seurakunnan diakonien toiminnan kautta eteenpäin jaettavaksi.