Hengellinen välipala -podcast-leiri Peruttu

pe 26.5. klo 16.30 – su 28.5. klo 15.00
Hengellinen välipala -otsikko ja kuva leivistä

Hirvijärven leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tahdotko kokeilla äänitettyjen ohjelmien käsikirjoittamista ja äänittämistä? Tule mukaan leirille tekemään podcasteja syksyksi!

Hengellinen välipala on aikuisille tarkoitettu leiri toukokuun viimeisenä viikonloppuna! Helluntaiviikonlopun hengessä kokoonnumme Hirvijärvelle tekemään yhdessä työtä evankeliumin sanoman levittämiseen. Käsikirjoitamme ja äänitämme podcasteja, jotka julkaistaan syksyllä seurakunnan verkkosivuilla ja somessa.

Podcastien on tarkoitus olla hengellisiä välipaloja, jotain pientä, jota riihimäkeläiset aikuiset voivat kuunnella vaikka matkatessaan kohti työpaikkaa. Podcastien on tarkoitus liittyä tähän päivään, riihimäkeläisten ihmisten elämään ja arkeen, ja tuoda siihen pieni hengellinen välipala ja välähdys Jumalan hyvyydestä.

Yhdessä saamme aikaan enemmän! Suunnitelman mukaan muodostamme kolme tiimiä: 1) käsikirjoittaja-tiimi, joka kirjoittaa podcasteja ja 2) radioäänitiimi, joka äänittää podcasteja. Yhteisen työskentelyn lomassa ulkoilemme, rukoilemme, syömme hyvin, puhumme ehkä vähän Raamatusta ja Jumalastakin ja vietämme aikaa yhdessä. Totta kai myös syömme hyvin ja saunomme!

Leirille lähdetään perjantaina klo 16.30 yhteislähdöin Temppelikadulta ja palataan sunnuntaina klo 15 olleen päiväkahvin jälkeen. Osallistujat saavat leirikirjeen sähköpostitse.

Ilmoittautumiset viimeisetään 21.5. klo 15.00.

Ohjelma

Perjantai: saapumispäivä. saavutaan, majoitutaan, syödään, puhutaan yhteisestä missiosta, vietetään iltaa yhdessä rennosti, iltahartaus.

Lauantai: työskentelypäivä. Aamiainen klo 8-9, jonka jälkeen aamuhartaus ja yhteinen inspiroituminen Raamatun ja nykyajan uusien näkökulmien (mm. tekoäly) äärellä. Sen jälkeen meillä on neljä puolentoista tunnin sessiota, joita käytämme yhdessä sovitulla tavalla käsikirjoittamiseen, nauhoittamiseen, rukoilemiseen, ulkoilemiseen, pohtimiseen, keskusteluun. Illalla yhdessä valmisteltua iltaohjelmaa, laulua ja saunomista. Iltahartauden jälkeen vapaata oleilua.

Sunnuntai: pyhäpäivä. Valmistellaan yhdessä messu - tai voimme päättää, että katsomme messun Keskuskirkosta. Syömme lounaan, pohdimme viikonlopun antia, juomme kahvit ja lähdemme kotiin. Syksyllä tuotoksemme löytyvät seurakunnan verkkosivuilta ja somesta!

Osallistumismaksu

Leirin osallistumismaksu on 60 euroa. Pelkäksi lauantaiksi mukaan tuleminen maksaa 30 euroa.

Samaan huoneeseen voidaan laittaa kaksi henkilöä - ilmoita lisätiedoissa, jos sinulla on joku jo mielessä! Omat lakanat. Lisätietoja antaa seurakuntapastori Juha Itäleino, p. 040 576 6053 (mieluiten whatsapp!). Leirille voidaan ottaa myös alaikäinen samaan perheeseen kuuluvan aikuisen kanssa. Alle 12-vuotiaan osallistumismaksu on 50%. Alle 3-vuotiaalla ei osallistumismaksua. Leiri ei toteudu, mikäli sinne ei ole vähintään 10 tulijaa.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä