Yhteisökahvila

to 12.1. klo 17.00 – 19.00
Tiedote, joka sisältää kaikki Raidemessut ja Yhteisökahvilat

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Yhteisökahvila on rentoa yhdessä oleilua illalla. Tarjolla kahvia, teetä ja mehua.

Yhteisökahvila on Kirkkopuiston Kielo-huoneessa oleva rento iltahetki, johon voi tulla istahtamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin (edellyttää osin omaa aktiivisuutta). Yhdessä olemisen aikana voi ottaa pikakahvia, -teetä ja mehua, välillä tarjolla on myös jotain pientä kahvin kanssa. Joskus yhteisökahvilassa voidaan myös vaikka lautapelata!

Yhteisökahvilan ajatus on se, että seurakunta voi olla myös yhteisö, jossa tutustutaan toisiin ihmisiin ja vietetään aikaa yhdessä. Yhteisökahvilaan tullessa ei tarvitse osata mitään ennalta opeteltuja vuorosanoja, kunhan osaat juoda lämpimiä tai kylmiä juomia, niin se riittää.

Yhteisökahvilat on ajoitettu kuukaudessa niin, että ne ovat noin 1,5 viikkoa ennen Raidemessua ja viikolla Raidemessun jälkeen. Raidemessua ennen olevassa yhteisökahvilassa pidetään lyhyt, n. 15-30 minuutin suunnittelupalaveri seuraavan Raidemessun järjestämisestä ja jaetaan sen vastuutehtäviä. Olet tullut mukaan palaveriin, vaikket olisi koskaan ollut Raidemessussa, mutta haluaisit tulla! Raidemessun jälkeen olevassa yhteisökahvilassa käytetään vastaavasti aikaa siihen, että rukoillaan Raidemessussa jätettyjen rukouspyyntöjen ja paikalla olijoiden rukouspyyntöjen puolesta.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä