Yhteinen jouluaaton vietto - tervetuloa!

la 24.12. klo 17.00 – 19.00
esite

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Jouluaattona 24.12. kutsutaan riihimäkeläisiä viettämään yhdessä juhlaa.

Aaton vietto alkaa klo 16 jouluhartaudella Keskuskirkossa, jonka jälkeen siirrytään Kirkkopuiston seurakuntakotiin, jossa on tarjolla jouluateria perinteisine herkkuineen:  kinkkua, laatikoita, rosollia, sekä tietenkin kahvit jouluisen leivonnaisen kera.
Ruokailu alkaa noin klo 17 ja sen yhteydessä on sekä vapaamuotoista seurustelua että pienimuotoista musiikki- ym. ohjelmaa. Tilaisuus päättyy klo 19.  Juhlassa mukana pastori Juha Itäleino ja diakonissa Heini Syrjä. Seurakunnan yhteinen aaton vietto sopii kaiken ikäisille, niin yksin asuville kuin perheellisillekin.  Illan ohjelmaa pyritään muokkaamaan myös osallistujien iän ja toiveiden mukaan.

Ruokailun hinta
on 17 e/ aikuiset, 8,50 e/ lapset 4-12 v., alle 4 v. ruokailevat maksutta.

Ilmoittaudu seurakuntatoimistoon puh. 019 7481 (ma-pe klo 9-14) viimeistään ma 12.12.2022.

Voit ilmoittautua myös tästä linkistä

Ilmoita myös erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille