Sanan ja rukouksen ilta

ma 31.10. klo 18.30 – 20.00

Keskuskirkko

Sanan ja rukouksen ilta joka maanantai klo 18.30

Tervetuloa Sanan ja rukouksen iltaan!

Ma 3.10.  Riihimäki rukoilee -ilta, Vapaakirkko
Ma 10.10. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Tuula Savander, vieraana Piritta Pinta.
Ma 17.10. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Risto Jokinen, vieraana Jukka Hammaren.
Ma 24.10. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Dimitri Hedman, mukana Anni Roiha, Pyhän Hengen ilta, musiikissa Jutta Myllärinen.
Ma 31.10. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Terho Pelkonen: Laulu joka puhutteli.
Ma 7.11.  Riihimäki rukoilee -ilta, Keskuskirkko, vetäjä Risto Jokinen, mukana Petri Kauhanen ja Heljä Markkula.
Ma 14.11. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Vesa Kunnas, Erkki Leminen 100v., evankelista ja runoilija, lausuja Veijo Rintakoski.
Ma 21.11. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Tuula Savander, mukana Juhani Harjunpää.
Ma 28.11. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Dimitri Hedman, Pyhän hengen ilta.
Ma 5.12. Riihimäki rukoilee -ilta, Helluntaiseurakunta
Ma 12.12. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Jukka Putkonen.
Ma 19.12. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Juha-Pekka Malinen, mukana Ulla Kuisma.
Ma 2.1.  Riihimäki rukoilee -ilta, Vapaakirkko
Ma 9.1. Sanan ja rukouksen ilta, vetäjä Vesa Kunnas, mukana Johanna Sandberg: Henkisyys vai hengellisyys.

Seurakuntapastori, aikuis- ja evankelioimistyö