Yhteisöiltapäivä

to 26.5. klo 13.00 – 15.00
Raiteet

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Kevään arviointia ja syksyn suunnittelua.

Yhteisöllisyyshankkeen keskiössä on rento iltamessu Keskuskirkossa, jonka seurakuntalaiset suunnittelevat ja toteuttavat. Sen lisäksi järjestetään kuitenkin yhteisöiltoja, joissa suunnitellaan kyseistä iltamessua, rukoillaan sen puolesta ja vietetään yhdessä aikaa.

Mitä illassa tapahtuu?

Joka kerta tutustutaan toisiimme, kerrotaan kuulumisia ja pohditaan Raidemessun asioita. Messun suunnittelu -illoissa suunnitellaan seuraavaa Raidemessua: valitaan raidepäällikkö (vastuuhenkilö), messun teema ja muita vapaaehtoisia eri tehtäviin, sen mukaan mitä itse kukin haluaa tehdä. Rukousilloissa katsotaan rukousta käsittelevää videosarjaa, puhutaan siihen liittyvistä aiheista ja rukoillaan messun ja vapaaehtoisen puolesta sekä jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta. Muissa illoissa on ohjelmaa, josta kerrotaan erikseen.

Kevään 2022 yhteisöillat

to 27.1. klo 18.00: yhteisöilta, messun suunnittelu (Keskuskirkko)
ke 9.2. klo 18.00: yhteisöilta, rukousilta (hybriditapahtuma) (Teams ja Temppelikatu 9, 3. krs. auditorio)
to 3.3. klo 18.00: yhteisöilta, messun suunnittelu (Keskuskirkko)