Keskiviikko lähetykselle -käsityöpaja

ke 26.1. klo 9.00 – 16.00

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Tervetuloa käsityöpajaan! Huom! Koronatilanteesta johtuen ennakkoilmoittautumiset helmikuun loppuun asti Hanna Maliselle, p. 050 524 1735.

Klo 9 Keskiviikko lähetykselle -käsityöpaja Kirkkopuiston seurakuntakodissa/alakerta.
Käsitöitä, kortteja, projekteja ja mukavaa yhdessäoloa joka keskiviikko lähetystyön hyväksi.
Voit tulla mukaan koko päiväksi tai osaksi aikaa. Samalla kuulet nimikolähettien ja
-kohteiden uusimmat kuulumiset ja voit lukea lähetysjärjestöjen tuoreita lehtiä.

Huom! Tilaisuuteen voidaan ottaa max. 4 henkilöä koronatilanteesta johtuen! Ilmoitathan helmikuun loppuun asti lähetys- ja aikuistyön ohjaaja Hanna Maliselle tulostasi seuraavan keskiviikon aamu/iltapäivään, p. 050 524 1735. Kiitos!

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö