Sanajumalanpalvelus (katso linkin kautta)

su 22.3. kello 10.00 - su 22.3. kello 11.30
Keskuskirkko

Sanajumalanpalvelus, katso tästä (linkki)
Hanna Riikonen, Minna Huistinoja, Erkki Hannonen.

Jumalanpalvelus toimitetaan henkilökunnan voimin.  Tilaisuus on suljettuja yleisöltä.
Jumalanpalvelus striimataan ja sitä voi seurata oheisen linkin kautta tietokoneella tai muulla älylaitteella.
Linkki tässä.

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna klo 13 asti henkilökohtaiseen
rukoukseen ja hiljentymiseen. Paikalla on myös pappi sielunhoitokeskustelua varten.

--------------------

Tervetuloa pyhäkouluun
Keskuskirkossa sunnuntaisin saarnan aikana pyhäkoulu kaikenikäisille lapsille, aikuiset lapsen seurassa ovat myös tervetulleita.

Pyhäkoulu on lasten oma rauhallinen kirkkohetki ja kestää vajaan tunnin. Opettajina toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset. Pyhäkouluun kutsutaan erityisesti 4-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia, myös koululaisia. Perhepyhäkouluun ovat tervetulleita myös lasten vanhemmat, kummit ja isovanhemmat.
Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua ja se on ilmaista.