Grooveimmat Joululaulut

torstaina 12.12. klo 19
perjantaina 13.12. klo 19
sekä lauantaina 14.12. klo 14 ja klo 19

Grooveimmat joululaulut 15 vuotta!

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!
Rytmikkäästä poljennasta vastaa Groove Familyn 20 henkinen orkesteri solisteinaan Heikki Kärhä ja Ilona Sola. Sovitukset ovat orkesterin johtajan Tuomo Komosen ja Vänskän käsialaa.
Konsertit striimataan  Groove Familyn facebooksivulla:
(striimi aukeaa vähän ennen konsertin alkua)

Grooveimmat joululaulut on hyväntekeväisyyskonserttisarja, jossa tänä vuonna kerätään kolehti Naisten Pankin tukemiseksi. www.naistenpankki.fi

Kolehdin lisäksi kerätään
Groovepussit
, eli ruokakolehti vähävaraisille riihimäkeläisille jaettavaksi Riihimäen seurakunnan diakoniatyön kautta. Pusseja otetaan vastaan tuntia ennen konserttia kirkonmäellä.

Myös pienet pussit, jotka sisältävät osan ostoslistasta ovat tervetulleita; diakoniatyöntekijät yhdistelevät yksittäisiä lahjoituksia kokonaisiksi pusseiksi.
Pienikin apu tulee tarpeeseen!

Groove -pussit
1. Jouluherkkupussi
Kahvi/tee, konvehtirasia / suklaa, makeisia, pipareita, pähkinöitä, glögiä, mantelilastuja, rusinoita.
2. Ruokapussi
Puuroriisiä, kuivatut sekahedelmät, perunajauhoja,säilykeruokia (esim. lihapullat, hernekeitto, säilykekala), säilyvät valmisruokapussit (esim. mummonmuusi, italiapata), pastaa, sinappia
3. Leivontapussi
Jauhoja, sokeria, kuivahiiva, mausteita (esim. kardemumma, kaneli, neilikka), valmiita leivonta-ainespusseja (esim. mokkapalat, letut).