Sellon ja laulun ilta

Sellon ja laulun ilta Keskuskirkko

Seeli Toivio, sello ja laulu, Erkki Hannonen, piano ja urut. Ohjelmassa J.S.Bachin sellosarjoja ja kotimaisia lauluja.

Riihimäen Keskuskirkossa soi sello ja laulu keskiviikkona 9.10. klo 19, kun lahtelainen sellovirtuoosi ja mezzosopraano esittää urkutaiteilija Erkki Hannosen kanssa konsertin. Ohjelmassa on J. S. Bachin kauniita sellosarjoja, joiden väliin kuullaan tuttuja lauluja Taalainmaan virrestä Toivo Kuulan Aamulauluun. Kuullaan myös mm. A. Merikannon "Kesäyö", jolloin sellisti itse säestää itseään sellollaan, kun laulaa – tätä ei usein näe sellistin tekevän! Tervetuloa syksyillan konserttiin. Vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa.

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Lapsikuoro Singelin harjoitukset

Lapsikuoron harjoitukset

Keskuskirkko

Hämäläinen hääyö

Avioliittoon vihkiminen, avioliiton siunaus ja vihkivalojen uusiminen ilman suuria valmisteluja. Seurakunta tarjoaa Kakkukahvit!

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Lapsikuoro Singelin harjoitukset