Konsertti

Keskuskirkko

Venäläisiä musiikkitaiteilijoita Riihimäen Keskuskirkossa

Sopraano Svetlana Musina Pietarista ja pianisti ja urkutaiteilija Jelena Antipina Hatsinasta, Venäjältä konsertoivat Riihimäen Keskuskirkossa keskiviikkona 14.3. kello 18.00. Konsertti on osa seurakunnan nimikkolähetti Pasi Hujasen 60-vuotiskiertuetta.

Konsertissa esitetään hengellistä musiikkia läntisestä Euroopasta ja Venäjältä sekä lauluja Inkerin kirkon nuorten laulukirjasta. Lauluja esitetään useilla kielillä, luonnollisesti myös suomeksi.

Pastori Pasi Hujanen kertoo konsertissa terveisiä Inkerin kirkosta ja millaista elämä Inkerissä, Pietarin ympäristössä - erityisesti maaseudulla - tällä hetkellä on.

Svetlan Musina, sopraano

Jelena Antipina, urut, piano

PasiHujanenPieni

Pasi Hujanen, juonto ja puhe

Konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti Inkerin kirkossa tehtävälle diakoniatyölle.

Konsertin kokonaiskesto noin tunti 20 minuuttia.

Keskiviikko lähetykselle

Käsitöitä, kortteja, erilaisia projekteja ja mukavaa yhdessäoloa lähetyksen hyväksi joka keskiviikko klo 9-12 ja 13-16

Idäntyön ompelupiiri

Käsitöitä Idäntyön hyväksi joka toinen tiistai