Grooveimmat Joululaulut

Keskuskirkko

Grooveimmat Joululaulut - musiikillista ilottelua!

Tukea kehitysmaiden koululaisille

Maailmassa on yli 60 miljoonaa lasta, joilla ei ole mahdollisuutta käydä koulua. Kehitysmaiden suurimpia haasteita on koulutuksen mahdollistaminen lapsille ja nuorille. Luku- ja kirjoitustaidon ohella koulutus avaa väyliä ulos köyhyyden kierteestä ja parantaa näin elinoloja.

Grooveimmat joululaulut haluaa tänä vuonna osoittaa tukensa kehitysmaiden koululaisille. Konserttien kolehdit kerätään Kirkon Ulkomaanavun kautta lapsille, jotka tarvitsevat tukea koulunkäyntiin. Tutun Groove Familyn musiikillista ilottelua on tänä vuonna ensimmäistä kertaa sävyttämässä jousikvartetti.

Grooveimmat joululaulut torstaina 7.12. klo 19; perjantaina 8.12. klo 19 sekä lauantaina 9.12. klo 14 ja klo 19. Konsertteihin on ilmainen sisäänpääsy.

Kappelikirkko

Riihimäen Naislaulajien joulukonsertti