Suunnittelukilpailu

Kilpailuaika on päättynyt 11.11. klo 15! Osallistumisen lähettäneille on lähetetty vahvistusviesti. Seuraavan kerran kilpailusta tiedotetaan arviointilautakunnan kokouksen jälkeen.

Riihimäen seurakunnan satavuotisjuhlakassi

Seurakunta järjestää avoimen suunnittelukilpailun 18.10.-11.11. Kilpailussa suunnitellaan Riihimäen seurakunnan 100-vuotisjuhlan kunniaksi kangaskassiin graafinen painatus. Painatuksen ala- tai yläpuolelle tulee seurakunnan logo ja maininta 100-vuotisjuhlasta.

Seurakunta tahtoo omalta osaltaan olla vahvistamassa kaupunkimme toivon näköaloja.
Tämän vuoksi kilpailutyön arviointikriteerinä on, kuinka se ilmentää toivoa.

Aikataulu

Kilpailuaika alkaa 18.10. ja päätyy 11.11. klo 15.00. Kilpailuaika on päättynyt!
Kilpailun voittaja valitaan viikolla 46-47 ja se julkaistaan aikaisintaan viikolla 47.

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kilpailutyönsä sähköisesti arviointilautakunnan sihteerille.
Jos tahdot osallistua, lue kilpailun tarkemmat säännöt alla olevasta kohdasta.
Myös ryhmät voivat osallistua! (Seurakunnan vakinaiset työntekijät eivät voi osallistua.)