Kohtauspaikka

Ryhmätoimintaa syyskaudella 2020

(Ryhmiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua)

Noudatamme ajantasaisia koronaohjeita ja muutokset ovat mahdollisia. Tule vain terveenä ja huolehdi turvaväleistä sekä käsihygieniasta.

(Kuvan teksti alla)

Seniorikerhot syksyllä 2020

Kokoontuvat tiistaisin, parillisilla viikoilla:

Temppelikatu 9 A, 3 krs. klo 13

Sipusaaren seurakuntakoti klo 14

Syyskuussa 1.9., 15.9., 29.9.

Lokakuussa 13.10, 27.10.

Marraskuussa 10.11., 24.11.

Kahviraha 2 €

Tervetuloa!

(Kuvan alla esitteen teksti.)

PUIKKOPIIRI - kokoontuu joka toinen maanantai klo 13-15, parillisilla viikoilla Sipusaaren seurakuntakodilla (Sipusaarentie 31).
Neulotaan käsitöitä lahjoitettavaksi ja myytäväksi Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Hartaus, kahvit ja virksitävää neulomista.
Ota mukaan oma malli sukista, lapasista, piposta tms. ja omat puikot kokoa 3,5 tai 4 oman käsialasi mukaan. Lankoja saat paikan päältä.

Kokoontuu: 14.9., 28.9., 12.10., 26.10., 9.11. ja 23.11.
Puikkopiirin emäntänä toimii vapaaehtoinen.

Noudatamme ajantasaisia koronaohjeita ja muutokset ovat mahdollisia.
​​​​​​​Tule vain terveenä ja huolehdi turvaväleistä sekä käsihygieniasta. Kokoonnumme isossa salissa turvavälit huomoiden.
Lisätietoja: Diakoni Irina Pasma p. 050 5923552, irina.pasma@evl.fi

Diakoninen vanhustyö

Diakoninen vanhustyö tarjoaa mahdollisuuden luottamuksellisiin keskusteluihin hengellisistä ja henkilökohtaisista asioista. Voit pyytää diakoniatyöntekijää myös kotikäynnille.
Lisätietoja:  diakoni Irina Pasma, p. 050 5923552 (jätä vastaajaan tarvittaessa viesti), irina.pasma@evl.fi

Senioreille ja vanhuksille järjestetään myös ryhmätoimintaa, retkiä sekä Vanhemman väen leiri Hirvijärvellä.
Alla olevasta linkistä löydät enemmän tietoa näistä.

Lisää tietoa toiminnasta senioreille ja vanhuksille