Seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa nuorille monipuolista toimintaa. Nuoret kokoontuvat useimmiten omassa
nuorisotilassaan Narniassa, osoitteessa Kirkkopolku 2 a.

Sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista asioista:
leireistä, retkistä, viikkotoiminnasta ja monista muista mukavista jutuista.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Isoskoulutus 2020-2021

Isoskoulutus alkaa 19.8.2020 Klo 16.30 Kirkkopuiston seurakuntakodilla. Riittää kun tulet paikalle silloin. Isoskoulutettavista kerätään yhteystietorekisteri, jota voidaan käyttää koulutukseen liittyvään tiedotukseen. Voit ilmoittaa yhteystietosi tästä linkistä

KUUTSILEIRI 2020 goes Disney

Tänä vuonna kuutsileirillä ollaan Disneyteeman ympärillä. Leirillä ollaan mm. Robin Hoodin ja Salama Mcqueenin jalanjäljissä. Leiri järjestetään Hirvijärvellä 28.8-30.8. Hinta 32€. Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun ekalla viikolla ja on auki 14.8 asti. 50 ensimmäistä mahtuu mukaan. Ilmoittautua voi tästä. Lisätietoja leiristä voit kysyä Jaakolta tai Tonilta.

Ilmoittautuminen

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Leirien viimeiset perumispäivät.

Näiden päivien jälkeen tulleista peruutuksista peritään osallistumismaksu.

Quutsileiri 21.8
Isosleiri 1a  16.10
Isosleiri 1b 23.10
Joululeiri 4.12