Leirit

Kouluikäisten leirit pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa Hirvijärvellä.
Tiedossa on mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Leirille kuljemme yhteiskuljetuksella. Tervetuloa mukaan!

Kukin lapsi voi saada yhden leiripaikan
Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti riihimäkeläisille lapsille. Seurakuntaan kuulumattomille on korotettu leirimaksu +50%.
Jos perheestä leireilee useampi lapsi, sisarusalennus on -25%. Leirimaksusta on mahdollista hakea maksuvapautusta.

Ilmoittautuminen

Riihimäen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Voit osallistua kerhoihin, leireille, retkille ja moneen muuhun.
Sähköistä asiointipalvelua käytetään ilmoittautumiseen ja verkkomaksamiseen. Ensimmäisen kerran rekisteröitymisessä käytetään tietoturvan (GDPR) vuoksi julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua, joka todentaa henkilöllisyyden. Tunnistautumisessa voit käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖ
Ensimmäistä kertaa kirjautuminen palveluun:
•    Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee Sinun rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta.
•    Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).
•    Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joten uutta tunnistautumista ei tarvita.

HUOM! Lapsi/nuori ei tarvitse välttämättä omia pankkitunnuksia, vaan kirjautua voi myös huoltajan tunnuksilla!

SYKSYN LEIRIT

Kerhonohjaajien koulutusleiri Hirvijärvellä 4.-6.9.2020

Huom! Leiri tarkoitettu vain ABC-kurssille tuleville sekä kerhonohjaajille!
Leiri on maksuton. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat tiedot leiristä sähköpostiin.

Ilmoittaudu tästä:

Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä.
HUOM! gmail saattaa laittaa evl-osoitteesta tulleet postit roskapostiin.

Ilmoittautuminen aukeaa elokuussa!

12 JA RISAT LEIRI - 12-14 vuotiaille
18.-20.9.2020 Hirvijärven leirikeskuksessa.

Leirimaksu 40€.
Leiristä vastaa Jenni Sten.

TYTTÖLEIRI 3.-5.lk
3.-4.10.2020  Hirvijärven leirikeskuksessa.

Leirimaksu 35€
Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta.

POIKALEIRI 3.-6.lk
10.-11.10.2020  Hirvijärven leirikeskuksessa.

Leirimaksu 35€
Leiristä vastaa Mika Kivinen.

1.-2.lk lastenleiri
14.-15.11.2020 Hirvijärven leirikeskuksessa.

Leirimaksu 35€
Leiristä vastaa Kati Lehmuskanta.

kuva