Hiljaisuuden liikkeen toiminta

Lisätietoja antaa pastori
Merja Olin, merja.olin@evl.fi,  050 323 79 61.

Hiljaisuuden retriitti - Hirvijärven leirikeskuksessa 20.-22.11.2020

Yhteistä hiljentymistä ja sanatonta yhdessäoloa. Majoittuminen perjantaina klo 17 alkaen.  Päätämme sunnuntaina yhteiseen kahvihetkeen n. klo 14.30.  Tarvittaessa mahdollisuus keskusteluun retriitin vetäjän kanssa.
​​​​​​​Riihimäen seurakunnan jäseniltä 50 euroa, muilta 75 euroa. Täysihoito.  Retriittimaksu maksetaan käteisellä leirin alussa. Lakanat ja pyyhkeet tuodaan itse, samoin kasvomaskit. Mukana retriittiohjaajat Jaana Hiltunen ja Taina Ojapalo sekä pastori Merja Olin.
​​​​​​​Ilm. kirkkoherranvirastoon torstaihin 12.11.2020  mennessä 019-7481 (ma-pe klo 9-14 ja to myös klo 16-17). Lisätietoja antaa pastori Merja Olin, merja.olin@evl.fi,  050 323 7961.

Koronatiedote
Retriittiin osallistujien kokonaisvahvuus on korkeintaan 17.  Yöpyminen tapahtuu yhden hengen huoneissa. Kasvosuojaimia käytetään ja koronaväleistä huolehditaan yhteisten kokoontumisten aikana. Jos koronatilanne pahenee, niin leiriä ei toteuteta.

Hiljaisuuden polku Riihimäen hautausmaalla

YouTube-video

Miehille  Naisille  Kaikille  Aviopareille  Hiljaisuutta kaipaaville  Teatteri Viitta

Jumalanpalvelus - mitä siellä tapahtuu? Rukous - sydämen puhetta Jumalalle Sana sinulle - hartaus joka pyhäpäivälle Hartaudet Horisontti Yle AreenaPisara Yle Areena