YouTube-video

 

 

Tämän tehtävän vastauksista ainakin osan voit lähettää Whatsapilla omalle ohjaajallesi (muista tallentaa hänen numeronsa ensin omaan puhelimeesi ja laittaa viestin perään oman nimesi).

HUOM! Vastaathan kaikkiin kysymyksiin (1, 2 ja 3)! :) 

 

1. Kysymyksiä videosta:

1. a) Mitä haluaisit vielä kysyä Narniasta tai mitä haluaisit kysyä Tonilta tai Hannalta? JA

1. b) Tutustu sivustoon www.narnianuoret.com ja mieti, mikä seurakunnan nuorten toiminnasta voisi olla sellaista, johon sinä voisit osallistua.
Perustele, miksi?
Kerro, mikä kiinnitti sivuilla huomiosi.

TAI

1. c) Osallistu Narnian nuorten instaliveen Instagramissa @narnianuoret jonain torstaina klo 16 ja kysy kysymyksesi siellä. Kerro tehtävässä, mikä oli liven aihe ja mitä kysyit sekä mitä vastattiin.

 

2. Käy keskustelua jonkun tutun ihmisen kanssa kotona, Whatsapp-videopuheluna tai Facetimena (henkilö voisi olla vanhempi, isosisarus, serkku, kummi tai mummi).
Kysy häneltä: koska kävit rippikoulun, missä ja miksi, mitä siellä opit ja mitä siitä muistat, mikä on mieleenpainuvin muistosi sieltä, koska pääsit ripille ja millaiset olivat rippijuhlasi. Kirjoita havaintojasi ylös tehtävään (älä keksi, vaan käy keskustelu oikeasti).

3. Olkkari on paikka yhdessäololle ja hengailulle. Järjestä kotona yhteinen ilta vaikka vanhemman, sisaruksen tai koko perheen kanssa.
Sopikaa, että laitatte mobiililaitteet pois ja vietätte hetken yhdessä ilman häiriöitä.
Voitte esimerkiksi...
- tehdä jotain mukavaa syötävää
- pelata lautapeliä tai konsolipeliä
- katsoa sarjaa tai elokuvaa
- saunoa ja jutella
- käydä ulkoilemassa

Kerro tehtävässä, mitä teitte ja miltä se tuntui. Liitä mukaan päivämäärä sekä sen henkilön/henkilöiden allekirjoitus, jonka kanssa vietitte aikaa yhdessä.