kukkia

Sururyhmä

Kotiseurakuntasi haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden kokoontua yhteen keskustelemaan ja käymään läpi menetykseen liittyviä asioita. Uudet sururyhmät alkavat 1-2 kertaa vuodessa ja ovat kestoltaan 6-8 kertaa. Kukin ryhmä suljetaan ilmoittautumisajan päätyttyä eli kesken kaiken ei voi tulla mukaan. Uuden ryhmän alkamisajankohta on aina tiedossa kirkkoherranvirastossa (p. 019-7481) joten seuraavaan ryhmään voi ilmoittautua koska tahansa.

Syksy 2019

Yhteiset kokoontumisemme alkavat torstaina 5.9.2019 diakoniatoimistossa,  Temppelikatu 9 C, 1.krs, diakoniatyön ryhmätila. Ilmoittautuminen sururyhmään kirkkoherranvirastoon arkisin klo 9-14, puh. 019-7481.

Jo ennen sururyhmän alkamista on Sinulla mahdollisuus myös henkilökohtaisiin tapaamisiin diakoniatyöntekijän tai papin kanssa, mikäli haluat keskustella surustasi kahden kesken työntekijän kanssa. Keskusteluajan voit sopia soittamalla kirkkoherranvirastoon, puh. 019-7481  (ma-pe klo 9-14) tai suoraan sururyhmän vetäjille.

Eero Haltia, diakoni
eero.haltia@evl.fi, p. 040 576 6051

Hanna Riikonen, kappalainen
hanna.riikonen@evl.fi, p. 050 524 1727

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Henkilökohtainen tapaaminen

Mikäli sururyhmä on juuri alkanut eikä mukaan voi enää tulla kesken tai läheisesi
kuolemasta on kulunut hyvin vähän aikaa ja/tai ryhmämuotoinen surutyöskentely tuntuu raskaalta,
voit sopia henkilökohtaisen tapaamisen jonkun diakoniatyöntekijän tai papin kanssa.

Keskusteluajan voit sopia soittamalla kirkkoherranvirastoon,
puh. 019-7481  (ma-pe klo 9-14, to myös klo 16-17)
tai katsoa Yhteystiedoista pappien ja diakoniatyöntekijöiden puhelinnumerot.
Olemme surussasi Sinua varten.

Sururyhmiä voit tiedustella
myös rovastikunnan

muista seurakunnista
(Loppi, Janakkala, Hausjärvi).

Riihimäen seurakunta järjestää
aika ajoin myös erityissururyhmiä
mm. itsemurhan tehneiden
läheisille ja lapsensa menettäneille.

Tiedotamme niistä ja lähialueen vastaavista
ryhmistä tällä sivulla.

Lapsensa menettäneiden vertaisryhmä, järjestää Käpy ry.

Ryhmä on avoin ja mukaan ryhmään voit tulla milloin vain.
Ryhmä on alkanut syksyllä 2017, lisätietoa voit kysyä ohjaaja Leena Vilkalta puh. 040-7627650.
Kokoontumispaikkana Hämeenkatu 16, Hyvinkää, työkeskus, sininen huone.

(kokoontumiset jatkuvat elokuussa, ensimmäinen tapaaminen 28.8.2018
Tiedustelut ja yhteydenotto ensimmäistä kertaa mukaan tuleville: Leena Vilkka, 040 762 7650)

Toivon polulla vertaistukiryhmä itsemurhan
kautta läheisensä menettäneille aloittaa lokakuussa Hyvinkään kriisikeskuksessa.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset
anne.ikonen@hymise.fi.

Osoitteesta http://www.mielenterveysseurat.fi/hyvinkaa/ löytyy lisää tietoa
Toivon polulla –ryhmästä.

Toisen vanhemman menettäneille perheille vertaistukiryhmä
kokoontuu Temppelikatu 9 C kerhohuoneessa kerran kuussa aina kuun
ensimmäisenä maanantaina, keväällä 2019:  4.2., 4.3., 1.4. ja 6.5. klo 18-19.30.
Lastenhoito ja iltapala. Vertaisiltoja vetää Satu (0400-733 980) ja Hanna,
ilmoittautua voi nuoretlesket.riihimaki@gmail.com

Facebookissa lisäksi suljettu ryhmä: Toisen vanhemman menettäneet perheet Etelä-Suomi".
Se on tarkoitettu lapsiperheille joissa perheestä toinen vanhempi on kuollut.

Tukea tarvitessasi sinua voi auttaa myös internetin vertaistukiryhmät.

ruusu