Lauluyhtye Go!Vocals

Lauluyhtye Go!Vocals on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, ja laulaa englanninkielistä afroamerikkalaista gospelia räväkällä otteella. Esitämme groovaavaa ohjelmistoamme seurakunnan  messuissa ja muissa tilaisuuksissa. Lauluyhtyeeseen ovat tervetulleita niin enemmän kuin vähemmänkin laulaneet, tärkeintä on innostus ja motivaatio laulaa ja oppia yhdessä!

Yhtyeeseen voi liittyä pitkin vuotta, mutta ohjelmiston ja projektien suhteen luontevimmat taitteet ovat kevät- ja syyskauden aluissa. Yhtyeeseen liittyminen edellyttää mahdollisuutta sitoutua viikoittaisiin harjoituksiin.

Syksyn 2018
1. kokoontuminen ti  21.8. klo 18.15 – 20
Nuorisotila Narniassa (Kirkkopolku 2a).
Tule tutustumaan!

Harjoittelemme lukuvuonna 2018-2019 tiistaisin Nuorisotila Narnian bänditilassa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nuorisomuusikko Ilona Kaikko (040-770 5994 / ilona.kaikko@evl.fi)

Go!Vocals kuvassa